Nfu. Oh Körömlakk
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: apolka, Módosítva: 2011. október 15.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
a 38-as, pelyhes lakkjuk van meg. Gyönyörű!
Postaköltséggel majdnem 3000 Ft volt, pár hónap múlva az essence kiadta a saját pelyhes lakkját (550 Ft, felkenve semmi eltérés nincs)
Ha előre tudtam volna, ezt nem vettem volna meg.

a 38-as, pelyhes lakkjuk van meg. Gyönyörű!
Ha előre tudtam volna, ezt nem vettem volna meg.

Nekem holographic lakkom van tőlük, mailt kell írni, valóban nagyon segítőkészek, küldenek színkártyát, úgy lehet választani. A holographic színek viszont elég hamar kopnak, még fedőlakkal is :( és nem fednek valami jól, ha ügyesen lakkozom elég három réteg.

A honlapon tényleg csak alap és fedőlakkokat lehet látni. Írni kell mailt, nagyon segítőkészek és küldenek listát képekkel, hogy milyenek vannak még. Kolléganőm már rendelt is tőlük.

@Nikike78: Van hozzájuk magyar viszonteladó, felveheted velük a kapcsolatot a http://nfunails.hu oldalon. :)
Amúgy nekem kettő van, imádom őket, mert nagyon tartósak, habár az áruk kicsit borsos. Viszont jó minőségűek, nem pattognak le három nap után sem. És a színeik... Szavakkal leírhatatlan. *-*
Olvass tovább a blogon >>

Olvass tovább a blogon >>