Luna1024
Fejjegyek: feketeribizli, málna, grapefruit
Szívjegyek: rózsa, tea
Alapjegyek: vanília, praliné
2023.07.11. 15:19
Már egy ideje nem használok parfümöt, a hormon védelme miatt. A planall napló vásárlása során kaptam a termékből mintát. Imádom. Alkalmanként használom és nagyon ajánlom mindenkinek aki vágyik valami extra finom illatra
2023.06.15. 19:47
Ennek a ninácskának adok egyedül maximális pontszámot, mert szereti a bőröm.🙂 Rajtam karakteres, éles, tartós illat. Ami a többi nináról nem tudok elmondani, mert azok valójában semmilyenek rajtam. Gyümölcsökből semmit nem érzek, de összességében egy nagyon egyedi kompozíciót alkot rajtam. Ezt most eltalálták!🤞
2023.05.15. 22:45
Télen, karácsony előtt az üvege vonzott magához és egyáltalán nem bánom. :)Az almás vonalon nem sok Ninát ismerek, nem tudom mennyire hasonlítanak egymásra, de ez nagyon telitalálat volt.Először is emlékeztet egy régi vaníliás parfümre (aminek sajnos nem jegyeztem meg a nevét és azóta is keresem az illatot), amit nagyon szerettem. Aztán ott van ebben a citrusosság, kicsit teás is, ami az én orromnak nagyon működik a vaníliával.Alapvetően téli/átmeneti idő parfüm nálam, mert a nyári melegben inkább csak a nagyon zöldek működnek, de öröm a köbön, hogy megszaglásztam. Volt egy ilyen "megvagy"/nekem készült érzésem az illattól, amit vaníliásoknál ritkán érzek, hiába szeretem őket.
2023.01.23. 06:46
Kifújáskor erősen citrusos, a leszáradása már egész kellemes, de az nagyon bőrközeli. Másnap ruhán is egész jó az illata, de nincs benne semmi különleges...csak ontják sorban a Nina flankereket, de az elsőt nemigazán tudták túlszárnyalni.
Utoljára szerkesztve: 2025.04.06. 16:22 - 2022.10.07. 22:41
Amint megszagoltam az üzletben, szaladtam is haza megrendelni. Van benne egy hangyányi Baccarat Rouge 540-re emlékeztető, most divatos illatjegy. Átmeneti évszakban, se túl meleg, se túl hideg időben hordom. Tartós, mert a reggeli 4 spricc-cel, munka után is még érzem magamon, természetesen gyengébben.
Utoljára szerkesztve: 2022.03.24. 08:56 - 2022.02.23. 20:16
2022. 02.24.Tetszenek a Nina Ricci Nina parfümök habár igazán egyik sem én vagyok, gondoltam mostanáig amíg meg nem ismertem a Rouge-ot ami nagyon jól áll, és ma kipróbáltam az Extra Rouge-ot is ami már kevésbé én vagyok de tetszik. Kifújáskor érzem legjobban az anya Ninát, majd a leszáradásban is végig megbújik a háttérben! Aki ismeri a Nina vonalat tudja hogy a flankerek 90% csak egy leheletnyit tér el az anyától. Az extra rouge a sima rouge .. nem is extrább de téliesebb verziója, bár sztem mindkettő melegben lesz igazán szép. Míg a Rouge kifújáskor bergamottosabb, citrusossabb, ez is citrusos de érezni a málnát és a ribizlit is. Hamar átalakul egy picit teás, édes, enyhén vaníliás rózsás illattá a Nina DNS-ével. Nem extra, igazán nincs mélysége, de kellemes, nagyon is. Az üveg designja is tetszik. Nem érdemes papírcsíkon tesztelni, papíron egy citrusos kis semmit éreztem. Bőrön fel kell melegednie hogy mutasson. Vissza is mentem fújni a kezemre helyette és voala! Azt mondom, aki szeretne Ninát de eddig nem nyerte meg, tegyen egy próbát ezzel vagy a Rouge-al. Update: Márciusi 18 fokSzebben mutat langyos időben de nagyon túl lehet fújni!