Nina Ricci Nina Rose
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 50 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | parfümériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: krémparádé, Módosítva: 2020. május 20.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Szívjegyek: narancsvirág, neroli, jázmin
Alapjegyek: pézsma, virginiai cédrus
VÁSÁROLD MEG
Állapot: Új 80 ml
Kedvenc Ninám. Friss citrusos kifujáskor. Leszáradás után cukorkás, de nem kislányosan. Rajtam viszonylag sokáig tart.

Pár hónapja már, hogy megszagoltam több Nina riccivel együtt.
Ennek a parfümnek semmi köze sincs a friss fiatalos illathoz, az én orromnak borzasztó büdös.
Nem is tudom, mihez hasonlítani, talán éreztem hasonló illatot a néniken, akik jártak a templomba és valami löttyel voltak befújva. Erre hasonlít.
Az üveg alapján más illatot képzeltem el, ez csalódás volt.

Pár hónapja már, hogy megszagoltam több Nina riccivel együtt.
Az üveg alapján más illatot képzeltem el, ez csalódás volt.

Fragin olvastam, hogy valaki Elie Saab Le Parfum koppintásnak tartja. Van benne némi igazság, hasonlít rá. Igaz az egy jobban megkomponált (minőségibb) illat szerintem. Még nem tudom mi lesz a sorsa. 4 csillag jár neki első körben.

Szeretem a Ninákat, van is pár nekem. Ennek szép az üvege, de benne mosóporillat van. Ennyi.

Számomra minden új Nina egy mesés meglepetés! Nem értem az újabb kiadások leszólóit.... ez egy tündéri rózsaszín illat, pont ahogy az üvege és a reklám tükrözi. Bájos, cserfes, romantikus. Más mint a többi, mégis érezni benne az első Nina határozottságát. Féltem, hogy Luna blossom lesz, de nem az, szerencsére.
Szeretem! És remélem még sok hasonló Nina illattal meglepnek minket a készítők! 😍

felfújáskor könnyed, rózsás, nagyon kis kedves illat így, de aztán a leszáradás eléggé citromos, eltűnik a rózsa, 1-2 óra múlva pedig az eredeti Ninát érzem magamon. nem nagy kaland, friss, rózsás, átlagos tartóssággal és pici szilázzsal.

Nagyon kellemes, friss, fiatalos körtès jàzmin. A leszàradàsa puha, èdeskès jàzmin. Elèg bőrközeli, de a tartòssàgàra nem lehet panasz! Vidàm, tavaszi-nyàri illat. Fiatal lànyoknak, rohangàlòs hètköznapokra vagy irodabaràt kategòriàban is el tudom kèpzelni. Ha nem lenne ilyen sok jàzminos illatom, meg is vennèm.

Borzasztó büdös! Semmi köze a fiatal kellemes illathoz. Nem értem miért tették ilyen aranyos "üvegbe."(So Scandel fullasztójához tudom hasonlítani.)