Nina Ricci

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Parfümök
Kiszerelés:   50 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   parfümériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: krémparádé, Módosítva: 2020. május 20.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   50 ml
Lelőhely:   parfümériák, online
Kategória:   Parfümök

Megjelenés éve: 2020.

Fejjegyek: bergamott, citrom, körte

Szívjegyek: narancsvirág, neroli, jázmin

Alapjegyek: pézsma, virginiai cédrus

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

VÁSÁROLD MEG

Ár: 900 , Eladó: polynaranna
Állapot: Új, Helyszín: Szeged, fizetés: Banki utalas
24.990 Ft ❤️Nina Ricci Nina Rose
Ár: 24.990 , Eladó: dorottyatth
Állapot: Új 80 ml, Helyszín: --, fizetés: Csak foxpost, ami a vevőt terheli.

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Szandi1018

2022. július 27.

Kedvenc Ninám. Friss citrusos kifujáskor. Leszáradás után cukorkás, de nem kislányosan. Rajtam viszonylag sokáig tart.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. július 27.

Mirella95

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2021. december 27.

Pár hónapja már, hogy megszagoltam több Nina riccivel együtt.
Ennek a parfümnek semmi köze sincs a friss fiatalos illathoz, az én orromnak borzasztó büdös.
Nem is tudom, mihez hasonlítani, talán éreztem hasonló illatot a néniken, akik jártak a templomba és valami löttyel voltak befújva. Erre hasonlít.
Az üveg alapján más illatot képzeltem el, ez csalódás volt.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. december 27.

Pár hónapja már, hogy megszagoltam több Nina riccivel együtt.
Az üveg alapján más illatot képzeltem el, ez csalódás volt.

force

2021. január 16.

Fragin olvastam, hogy valaki Elie Saab Le Parfum koppintásnak tartja. Van benne némi igazság, hasonlít rá. Igaz az egy jobban megkomponált (minőségibb) illat szerintem. Még nem tudom mi lesz a sorsa. 4 csillag jár neki első körben.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. január 16.

krémparádé

2020. október 17.

Szeretem a Ninákat, van is pár nekem. Ennek szép az üvege, de benne mosóporillat van. Ennyi.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. október 17.

mafalda

2020. október 16.

Számomra minden új Nina egy mesés meglepetés! Nem értem az újabb kiadások leszólóit.... ez egy tündéri rózsaszín illat, pont ahogy az üvege és a reklám tükrözi. Bájos, cserfes, romantikus. Más mint a többi, mégis érezni benne az első Nina határozottságát. Féltem, hogy Luna blossom lesz, de nem az, szerencsére.
Szeretem! És remélem még sok hasonló Nina illattal meglepnek minket a készítők! 😍

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. október 16.

cattitude

2020. szeptember 3.

felfújáskor könnyed, rózsás, nagyon kis kedves illat így, de aztán a leszáradás eléggé citromos, eltűnik a rózsa, 1-2 óra múlva pedig az eredeti Ninát érzem magamon. nem nagy kaland, friss, rózsás, átlagos tartóssággal és pici szilázzsal.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. szeptember 3.

Asianlover

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2020. augusztus 30.

Nagyon kellemes, friss, fiatalos körtès jàzmin. A leszàradàsa puha, èdeskès jàzmin. Elèg bőrközeli, de a tartòssàgàra nem lehet panasz! Vidàm, tavaszi-nyàri illat. Fiatal lànyoknak, rohangàlòs hètköznapokra vagy irodabaràt kategòriàban is el tudom kèpzelni. Ha nem lenne ilyen sok jàzminos illatom, meg is vennèm.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. augusztus 30.

Ninnie

Bőrtípus:  -
2020. augusztus 21.

Borzasztó büdös! Semmi köze a fiatal kellemes illathoz. Nem értem miért tették ilyen aranyos "üvegbe."(So Scandel fullasztójához tudom hasonlítani.)

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. augusztus 21.