NOTE Cosmetics Luminous Moisturizing Alapozó
Ár: | 4199 Ft | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | 35 ml | Bőrtípus: | Száraz | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: TimyeK, Módosítva: 2018. június 26.
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
Bőrtípus: | Száraz | |
Védi a bőrt a káros környezeti hatások ellen, kiegyenlíti a bőrtónust, természetes fedést, valamint egész napos tartósságot biztosít. Az antioxidáns tulajdonságokkal bíró mandulaolaj, valamint alapvető savakat tartalmazó makadámia olaj tartalmának köszönhetően a bőr megfelelően hidratált lesz.
8 árnyalatban kapható
Ez az első alapozóm, már majdnem egy éve használom, pedig a kozmetikusomtól kaptam úgy, hogy nem volt teljesen tele. Nap végére kicsit olyan mintha nem is használtam volna és eltűnne, de ez lehet azért van mert nagyon keveset használok belőle. Kicsit kiemeli a pattanásaimat is, beleül a "ráncokba" de ezen kívül szeretem mert jól fed. Elég kevés is belőle és kézzel könnyen eldolgozható vagy beauty blenderrel. Ha kipróbálok mást könnyebb lesz összehasonlítanom, így most nekem 4 csillag.