Now Liquid Chlorophyll
Ár: | 5000 Ft | Kategória: | Patikai gyógykrémek, termékek | |||
Kiszerelés: | 472 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online, gyógyszertárakban | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Alice24, Módosítva: 2021. szeptember 23.
Lelőhely: | online, gyógyszertárakban | |
Kategória: | Patikai gyógykrémek, termékek | |
A klorofill, mint egyedülálló anyag megtalálható minden zöld növényben. A klorofill az a pigment, ami a növények zöld színét adja és abszorbeálja a fotoszintézishez szükséges fényt, ami életben tartja a növényeket a napfény kémiai energiává történő alakítása révén. A klorofillt évszázadok óta alkalmazzák a világ minden táján méregtelenítésre. A kísérletek tanúsága szerint a klorofill közömbösítheti az étkezéssel a szervezetbe jutó kémiai rákkeltő anyagokat a májban és a vékonybélben, mielőtt azok kárt tehetnének a szervezetben. Ez a vízoldékony kivonat kizárólag az Alfalfa (Medicago sativa) leveléből származik egy természetes kinyerési eljárással. Elősegíti a mérgek kiürítését és a savak semlegesítését. A magas klorofilltartalmú tápanyagok lúgosítják és méregtelenítik a testet, különösen a májat. Rendkívül erős lúgosító hatással vannak az emésztőrendszerre, jótékony hatásúak lehetnek reumás ízületi panaszoktól, köszvénytől szenvedők számára, elűzik a testszagot, megszüntetik a rossz leheletet, enyhítik a torokfájást, javítják a vérkeringést és azemésztést, illetve csökkentik a fáradságot, optimalizálják és fenntartják az egészségi állapotot. A klorofill láthatóan ellenállóbbá teszi a sejteket a baktériumokkal szemben, elősegíti a sebgyógyulást, segít a gyomorfekély kezelésében és szabályozza a bélműködést is.
VÁSÁROLD MEG
Volt egy időszak amikor nagyon durvát robbant instán/tiktokon a chlorophyll mindenki is ezt használta, csodálkozom is, hogy ide krémmániára nem ért el eddig. Ez nem az első márka amit kipróbálok (FutuNatura volt a másik, abszolút a Now-t ajánlom, de azt is véleményezni fogom, ha kíváncsiak vagytok miért találom jobbnak ezt a márkát) szóval mondhatni már "rutinosabb" voltam a témában. 1.5 hónap telt el a FutuNaturás első kúrám és a mostani Now-os között. Egy akción rendeltem kb 5500 forintért szállítással együtt. Naponta 1 teáskanálnyi mennyiség ajánlott, én egy nagyobb pohár vízzel szoktam elkeverni és meginni. Tapasztalataim: két dolog volt amiről nagyon híres volt a chlorophyll, hogy az arcbőrt kitisztítja, szebbé teszi illetve hogy "megszűnnek" a testszagaid. Az arcbőrös dologgal kapcsolatban nagyon nehezen tudok nyilatkozni, mert hormon eredetű makacs pattanásos problémáim vannak, tehát én javulást nem feltétlenül vettem észre, de ez teljesen rendben van az én esetemben úgy gondolom. Viszont az utóbbi... Tudni kell rólam, hogy egy izzadósabb lány vagyok, amit nagyon kellemetlennek éreztem egész életem során, tini koromban pl kifejezetten nagyon sokat szenvedtem vele. Az első és a mostani második kúrámnál is kb a második hétnél vettem észre, hogy bár izzadok annak nemhogy kellemetlen szaga nincsen, dehogy abszolút semleges, semmilyen illata vagy szaga nincsen. Az emésztésem is jobb, nagyon ajánlom annak akinek ezzel problémája van, viszont!! A FutuNaturásnál mintha nem jelentkezett volna az, ami most igen. Nekem a 15. napomon semlegesítette az izzadtságszagom, viszont az előtte lévő 14 napban.. Olyan szinten izzadtam (és itt nem feltétlenül csak a mennyiség, inkább a szag), ahogy soha, de komolyan. Először nem értettem mi történik, és nagyon elkeseredett voltam, mert durván erősen büdös voltam szinte rögtön zuhany után is. Most esett le, hogy a chlorophyll egy durván méregtelenítő hatású anyag, valószínű, hogy ez lehetett nálam a "mellékhatása" addig ameddig ki nem tisztult kicsit a szervezetem. Mellékhatása még, hogy elszínezi a székletet zöldre, ezt csak azért írtam, hogy ne furcsálljátok. Van akinek beindította a fogyást, nyilván az emésztésre gyakorolt jó hatása miatt lehet ez, de én ebben nem tapasztaltam akkora változást, hogy említésre méltó legyen. Érdemes egyébként éhgyomorra fogyasztani, nekem nem mindig jut ez eszembe, ezért ahogy esik úgy puffan, de abszolút érdemes nagyjából minden nap egy időpontban (órában) fogyasztani, mert ha kiürül a szervezetedből (én egyszer az előző kúrámnál egy napon elfelejtettem még aznap este visszatért a testszag) azonnal veszt egy-egy jótékony hatásából. Ajánlom nagyon, ez a 473ml kb 3 hónapra elég lesz, szóval ne féljetek kipróbálni, szerintem megéri,csak nagyon türelmesnek kell lenni.