Now

Ár:   $7 és $15   Kategória:   Egyéb kozmetikumok
Kiszerelés:   118 ml és 473 ml   Bőrtípus:   Száraz
Lelőhely:   online külföldről   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: Bibi, Módosítva: 2017. április 18.

Ár:   $7 és $15
Kiszerelés:   118 ml és 473 ml
Lelőhely:   online külföldről
Kategória:   Egyéb kozmetikumok
Bőrtípus:   Száraz

Tiszta, többfunkciós shea olaj, mely táplál és hidratál. Hajra is használható. Hexánmentes.

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

barbiii_sz

2017. július 23.

Arcra és hajra is ajánlják a hidratáló hatása miatt, én utóbbira használtam de gyakorlatilag semmit sem ért. A hajba dolgozni macerás, sokkal egyszerűbb egy sima kókuszolajat használni, és a hidratáló hatásából sem tapasztaltam semmit.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. július 23.

Bibi

2017. április 30.

Remek hidratáló arcra és hajpakolásba. Hamar beissza a bőröm, hajról nehéz lemosni. Kb. 1 dollár volt az Iherben.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. április 30.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Emolliensek: Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil