OFF! Rovarriasztó Folyadék
Ár: | 1000 Ft | Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |||
Kiszerelés: | 100 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
A krémet feltöltötte: anonymous, Módosítva: 2014. szeptember 17.
Kiszerelés: | 100 ml | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
Kellemes illatú termék, amely akár 2 órán keresztül távol tartja a vérszívó rovarokat (szúnyog, bögöly, kullancs). Nem hagy foltot és nem akadályozza a bőr szabad légzését.

Ahhoz kepest ,hogy szunyogirto spray az illata turheto,kellemes.Nagyon szeretnek a szunyogok es orulok,hogy erre ratalaltam eddig ha barmikor hasznaltam segitett,de a legutobbi alkalommal amikor ugyanezzel a sprayel fujtam be magam,ugyanugy osszecsiptek a szunyogok,mint ha semmit se hasznaltam volna.

Évek óta ezt használja az egész család, nagyon szeretjük, nagyon jól bevált! Egy ismerős családnál próbáltuk ki, mikor meghívtak bográcsozni estére, és medence is volt az udvaron, rengeteg szúnyog volt! Odaadták hogy fújjuk be magunkat vele és a kislányunkat, onnantól tényleg nem igazán csíptek a szúnyogok, pedig engem különösen szeretnek a vérszívó dögök! Ezután vettünk mi is, és nyáron mindenhova visszük is magunkkal ha délután indulunk el!

Az illata kifejezetten kellemes és a feladatát is jól ellátja.

Az illata kifejezetten kellemes és a feladatát is jól ellátja.

Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pattanások (acne)