Szépségvitaminok
Lelőhely: Online

Ökonet Grépfrútmag Kivonat

Hozzáadva 2013.07.04.by

anonymous

A C-vitamin antioxidáns hatása révén fontos szerepet játszik a szervezet védekező- rendszerének működésében.

Tápérték a napi adagban: 3×15 csepp (1,5 ml)

C-vitamin: 127,5 mg 159,4% RDA

RDA: felnőtteknek ajánlott napi bevitel.

Polifenol: 25 mg*

*A javasolt napi bevitel nem meghatározott!

ADAGOLÁS: NAPI 3X15 CSEPPET TEGYEN EGY POHÁR VÍZBE VAGY GYÜMÖLCSLÉBE.

Az ajánlott adagolási mennyiséget ne lépje túl! Citrus félékre érzékenyeknek nem ajánlott.

Összetevők: C-vitamin, grépfrútmag-kivonat (25 %), víz, nedvesítőszer (glicerin)

Több kiszerelés, legkisebb 30 ml.

2016.11.08. 22:53

Mindenre de tényleg Mindenre jó. Puffadástól lábgombán át a megfázásra. Ha lehetne 6*-ot adnék rá még az ára ismeretében is.

2016.04.06. 18:39

Igazi oldat mert hamisítják az ízén is látszik

2014.05.23. 20:17

Mi használjuk,télen-nyáron.100ml-es kiszerelésben is kapható,megéri az árát!!!

2013.10.10. 13:33

Ismerőstől kaptam egyszer egy ilyet, és jó is volt,csak utána már nem vettem,mert sajnos eszméletlen drága!

2013.07.12. 13:24

Én az ökonettel akkor találkoztam, mikor elmentem egy vega tesztre. Ott megállapították, hogy elszaporodtak bennem a candida gombák és kezelésként többek között ezt kaptam. A diétát szerintem, amit felírtak, embertelenül nehéz betartani, de ezeket a cseppeket ha nagyon fel vagyok puffadva és szúr mindenem a szívem tájéka is, akkor vetem be. Elég belőle 10 csepp ilyenkor és pár perc múlva már sokkal jobban érzem magam. Továbbá székrekedésre is jó, beindítja az emésztést és enyhe gyomorsav esetén is segít. Lábgombára is jó vízbe csepegtetve. Kezdetben napi 4 cseppnél többet nem lehet belőle bevenni, de ezt a természetgyógyász mindenkinek személyre szabottan megmonja, már aki ahhoz fordul. Bátran ajánlom mindenkinek a fentebb említett panaszokra. Egyedül az árát sokallom egy kicsit, ez a 30 ml kb 20 euró, így próbálok egy olcsóbb alternatíva után nézni. Látom itt a KM-en is van egy, egy másik gyártótól.