Szépítő eszközök

Olivia Garden Ceramic+Ion Supreme Combo Ovális Vaddisznósörte Bontókefe

4.3
Hozzáadva 2015.05.04.by

tdianav

Csúcskategóriás formázó hajkefe, amely visszaállítja a fejbőr egészséges vérkeringését, miközben tökéletesen simává és ragyogóan fényessé varázsolja a frizurát

• Kézhez illeszkedő nyél választékkezelővel
  • Extrakönnyű és tartós test
  • Ionizáló, 100 % vaddisznósörte
  • Ionizált kerámiabevonatú fej (A kerámia egyenletes hőelosztást biztosít)

2020.06.17. 00:25

Hamar lejönnek a kis bogyók. A pucér sörtéi eléggé élesek bántották a fejbőrömet, de pont ma mostam át és most először körömkefével meg samponnal átdolgoztam h mindenhonnan kijöjjön a sok kis szösz meg por stb, és most h fésültem este a hajamat vele már alig éreztem h karístolná a fejbőrömet 😃 így most már sokkal jobban fogom szeretni, de azért négy csillag mert minimális ideig maradt rajta a borítás és sok nem jó fésülkődésem volt vele a legutóbbi hackigAmúgy első ilyen típusú fésűm, de szerintem sokáig velem lesz 😃

2020.05.11. 17:06

Lassan fel eve hasznalom, es meg egy gomb sem esett le. Valoban nem huzza a hajat, imadom vele szaritani a hajam, puha, de nem lesz tulsagosan lapos.A hajam szall tole, mas kefetol meg nem szallt. De emiatt nem vonok le csillagot, mert kezzel egyet simitok a hajamon es tokeletes.

2020.05.10. 21:02

A hajkefe szépen fésülte a hajam és fényessé tette, kb. 2 hónapig. Aztán szépen lepotyogtak az arany gombocskák a tetejéről, és kapargálta a fejem. A boltban nem vették vissza..

2019.06.16. 13:30

Évek óta ilyen típusú "COMBO" hajkefét használok. Az előzőmnek már nem emlékszem a márkájára Angliában vettem. Aztán felbukkant az OG és a körkefe után rögtön kellett egy ilyen is, mivel a régi hajkefém már nagyon kopott és elhasználódott volt. Azt kell mondanom, hogy imádom, még selymesebb és puhább lesz a haj ennek a hajkefének köszönhetően. A tisztítása macerásabb mint egy átlag kefének, de megéri!

2018.10.12. 19:34

Oda vagyok ezért a hajkeféért! A sima vaddisznósörte kefék nálam nem váltak be, de ez a kombinált szálas isteni. Gyönyörűen kibontja a hajamat és nem töltődik fel a sokadik húzásra sem. Szárítani én nem ezzel szárítom, hanem körkefével, de az is Olivia Garden.

2017.02.23. 14:38

Nem nyúltam mellé vele. Az egyébként hullámos, dús, közepes, de talán inkább enyhén vastag szálú hajamat nagyon jól kiegyenesíti, ha ezzel szárítom be. Ezt korábban csak akkor értem el, ha egyszerre többféle hajkefét használtam hajszárításhoz, és persze időben is hosszadalmasabb volt. Egyetlen apró hibát tudok csak neki felróni. A műanyag sörtéi lehetnének kicsit vastagabbak, masszívabbak, úgy még látványosabb, gyorsabb eredményt lehetne vele elérni a dúsabb hajúaknak. Ennek ellenére jár a max. pont.