Olivia Geránium Illóolaj
Ár: | 1390 Ft | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | 10 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Olivia márkabolt, bioboltok, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: andrej, Módosítva: 2014. május 19.
Lelőhely: | Olivia márkabolt, bioboltok, online | |
Kategória: | Egyéb | |
Az Olivia Natural természetes geránium illóolaj 100%-os tisztaságú, minőségi hígítatlan termék.
A geránium a leghatásosabb harmóniateremtő illóolaj. Fokozza a nyirokrendszer méregtelenítési folyamatait, ezáltal hatékonyan segít a narancsbőr csökkentésében is. Párologtatása a lelkedre is kedvezően hat: biztonságérzetet, kényelemérzetet teremt az otthonodban. Minden bőrtípus számára kiegyensúlyozó hatással bír, mivel szabályozza a faggyúmirigyek működését, ránctalanító és sebgyógyító hatású. Könnyed, lágyan rózsás édes illatával enyhíti a szorongást, félelmet és a feszültséget. Nyugtató és antidepresszáns hatásai révén pedig csökkenti a vérnyomásodat, jókedvre derít és energikussá tesz.
Kiszerelés: 10 ml
Télen-tavasszal szoktam megkívánni az illatát, akkor párologtatom, vagy egy adag habfürdőhöz cseppentve a vízbe keverem. Megnyugtató illata van, egy picurka kámforos beütéssel; erős, úgyhogy ebből az illóolajból használom a legkevesebbet, főleg, ha a fürdőszobában párologtatok és más olíviás gerániumos terméket is bevetek vele egyidejűleg (pl. fürdőcsoki).
Bőrre nem alkalmazom.

Párologtatásra használom, naggyon megnyugtatô, kellemes illat.
Tervezem használni kullancs ellen is, erről még nincs tapasztalatom.

Párologtatásra használom, naggyon megnyugtatô, kellemes illat.
Tervezem használni kullancs ellen is, erről még nincs tapasztalatom.

Nagyon kellemes illatú olaj. Párologtatni szoktam vele a szobámban, valóban ellazít, pihentet az illata. Ha nagy néha kigőzölöm az arcomat, a tálba is teszek egy cseppet, úgy elég intenzív, de nem pirosodik úgy ki az arcom, mint ha sima forró vízzel gőzölnék.

Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok