Oral-B Vitality Cross Action Elektromos Fogkefe
Ár: | 6500 Ft | Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Makk Zsuzsó, Módosítva: 2016. május 3.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek, online | |
Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |
Tökéletes dőlésszög a mélyrehatoló fogköztisztítás érdekében. Vízálló markolat, kétperces időmérő, hordozható töltőállvány.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Kissé tanácstalan vagyok, mert nemrég jártam fogorvosnál és azt mondta, térjek át elektromos fogkefére, mert ínygyulladásom van és a fogkőleszedés is rohadt fájdalmas volt (emlékeim szerint amikor utoljára szedték le, egyáltalán nem fájt, igaz, hogy másik fogorvos volt és jó pár évvel ezelőtt történt.) Én meg csodálkozva feleltem rá, hogy évek óta azt használok, egészen pontosan ezt a változatot, cross action fejjel. Azt mondta, akkor sonicare-t vegyek helyette. Most kipróbálom azt is, egyelőre a legolcsóbb változatot, hátha nem jön be. Nem gondoltam, hogy fogkefe-gyűjtésbe kell kezdenem, azt hittem, ez még sokáig hű társam lesz. :( Sajnos így le is kell pontoznom.

Nehéz takarítani a gumis részt,a fogkrém beletapad a pici lyukacsokba.
Gyorsan feltoltodik,lassan merül. Viszont az zavaró,Hogy a tolton nincs egy jelző,így nem tudom mennyi ideig legyen rajta és mikor van feltöltve. Tehát nem tudom mikor merül le és mikor van feltöltve. Ez picit zavaró, de ennek ellenére imadom

Nehéz takarítani a gumis részt,a fogkrém beletapad a pici lyukacsokba.

Èn is és a párom is évek óta hasznàljuk, technikailag semmi gond sincs vele, nem merül le túl gyorsan és viszonylag hamar feltöltődik.
Én a fehérítős fogkefefejjel használom, valóban gyönyörű fehérek tőle a fogaim.
Egyetlen hátrànya, hogy az érdes gumi fogófelületét gyakran kell takarítani és nehézkes.

Én a fehérítős fogkefefejjel használom, valóban gyönyörű fehérek tőle a fogaim.

Több mint egy éve használom, tisztábbnak érzem a fogaimat, tetszik hogy jelez 2 perc után. A cserélhető fejek hozzá kicsit drágák, de szerintem így is megéri, nekem bevált. :)

Páromnak vettem a tavaszi glamour napok alkalmával. Nagyon szereti, napi kétszer minimum használja. De alig bír ki egy töltéssel 2-3 napot. Macerás örökké töltögetni. Amúgy szépen tisztít, mondjuk fehérebbek egyáltalán nem lettek a fogai. A 2 perces időzítő hasznos dolog. A fejek valóban nem olcsók hozzá, viszont mi az Ázsia centerben szoktuk venni, és ott kb féláron vannak eredetiek!

Nagyon szépen megtisztítja a fogakat, hosszú üzemidővel rendelkezik, tetszik hogy van 2 perces időzítője is. :) Elégedett vagyok vele.

Kb. 3 hónapja használom már, ez az első elektromos fogkefém. Érezhetően tisztábbak a fogalom tőle, fehérebbnek is tűnnek. Ahogy már mások is írták, a fej valóban nem olcsó, de akciósan véve megéri többet venni belőle egyszerre. Egy jó tanács pedig, amit nekem is javasoltak: minden használat után le kell venni a fejet és külön megmosni a két részt, különben néhány használat után borzasztóan tud kinézni.

Maximálisan elégedett vagyok vele. Már lassan 10 éve használok Oral-B elektromos fogkeféket, és imádom őket. Ha véletlenül lemerül, vagy valamilyen okból hagyományos fogkefére kell váltanom, mert otthon marad utazásnál, vagy bármi... eh, elmondhatatlan kín tör rám, mert nem érzem olyan tisztának a fogaim, mint amikor ezt használom. A második Vitality fogkefémet vettem meg a nyáron, immár pink kiadásban. Nőies, szuperül tisztít, lassan merül, minőségi a kialakítása... Abszolút megéri az árát, még úgy is, hogy a pótfejek nem olcsók. Viszont igazán szépen rendben tartja a fogaim, panaszom nem lehet rá. Szeretem.

Nagyon elégedett vagyok ezzel a fogkefével! Szépen tisztít, szeretem, hogy méri az időt, és sokáig működik egy töltéssel.
Fogszabályzóval is ezt használtam és akkor is tökéletesen tisztított, pedig olyankor extra nagy törődést igényelnek a fogak, bracketek, íny stb..
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Nagyon jó, minőségi termék. Hozza az elvárt minőséget, a lepedèket eltávolítja, amióta ezt hasznàlom szerintem fehérebbek a fogaim. Egy töltéssel sokáig használható. Az ( időmérő) plusz pont !! - annyi a negatív ,hogy a cserélhető fejek egy kicsit drágák, viszont ha akciós akkor duplán veszem!!!