Fog- és szájápolók

Oral-B Vitality Elektromos Fogkefe

4.7
Hozzáadva 2013.06.19.by

liljaa

Az egyedülálló preciziós fogkefefej minden egyes fogat körbeölel a nehezen elérhető helyek tisztítása érdekében.  A továbbfejlesztett tisztító technológia a nagysebességű oszcilláló/rotáló mozgásban rejlik.

2023.06.19. 07:31

Az első elektromos fogkefém. Beruháztam rá, mert a fogaim elkezdtek elszíneződni és a manuális fogkefével nem tudtam javítani rajta. Az elején napi 2x használtam, de visszaálltam egyre, mert a fogínyemet kicsit felnyomta. Ezt leszámítva nagyon jól tisztít, bár nem lehet más lépéseket kiváltani vele. A fogaimat jól fehéríti a megfelelő fogkrémmel. Ami miatt pláne 5 csillag, az a fogkőre gyakorolt hatása. Mindig is gondom volt a fogkővel, mert gyorsan rakódott a fogaimra (minden rutinellenőrzésen leszedik), mióta az oral-b-t használom, azóta csak minimálisan van jelen.

2023.05.16. 20:28

Hagyományos fogkeféhez képest mérföldekkel jobb, de elektromos fogkeféknél egy bevezető darab. Vannak már sokkal finomabb rezgésűek, nekem kicsit sok, erős, így néha átváltok a hagyományosra is.

2021.11.26. 11:28

Hosszú évekig használtam, nagyon ragaszkodtam hozzá, hogy ez aztán az ultra-szuper fogkefe. Viszont egyre gyakrabban volt fog-és fogkő problémám. Szinte félévente jártam fogorvoshoz. Megelégeltem és vettem egy egyszerű Dontodent sensitive fogkefét. A lágy, de sűrű kefe jobban tisztítja a fogközöket.

2021.11.24. 17:19

Sokkal alaposabban tisztít ,feltűnően érezhető a fogakon és persze látható is. Szuper termék.

2021.05.15. 06:31

Ezerszer jobb,mint a hagyományos fogkefe.Aki ezt egyszer kipróbálja,megutálja a hagyományosat.

2021.03.21. 03:55

4 éve használom, nagyon szeretem. A manuális fogkefékhez képest sokkal jobban tisztít, alaposabb. A hátsó fogaimat is jobban elérem vele, jobban meg tudom őket tisztítani. Nekem nincs állandóan töltőn, de így is nagyon jól bírja az akkumulátora, nem kell sokszor tölteni. Soft fejjel használom, ez nem bántja az ínyemet, pedig érzékeny, vérzésre hajlamos. A megfelelő fogkrémmel használva sokat segített a fogaim fehérítésében is.