p2 Pro Beauty Strobing Wonder Highlighter
Ár: | 1799 Ft | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | 9 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Glow, az összetevőket feltöltötte: Balogh Tímea, Módosítva: 2018. június 19.
Kiszerelés: | 9 g | |
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
A stílusos 'strobing' highlighter ragyogóvá teszi a bőrt, és tökéletesen kiemeli az arc bizonyos területeit, pl. az arccsontot, az orr- és állcsontot. Hosszan tart.
Coconut Oil Glycereth-8 Esters
ti
Titanium Dioxide
f
Paraffin
eo
Mica
első benyomásként annyit tudok írni róla, hogy nagyon szép színe van, szép csillogó de nem túlzóan, és a világosabb árnyalat tökéletesen jó még napbarnított bőrre is. tartós is :) pedig zsíros a bőröm...

Ez valami kis csoda. Kezdem furán érezni magam, hogy agyon dicsérem a márka minden termékét, de tényleg olyan minőségűek amiket nem gondoltam volna hogy drogériában lehet találni.
Nekem a világosabb árnyalat van meg, ami egy iszonyat pigmentált világos pezsgős szín. Apró pici csillámok vannak benne, amit ha felkenünk gyönyörű ragyogást ad és nem darabos csillámpónis hatást. Nagyon könnyű eldolgozni, én egy nagyobb blend ecsettel szoktam. És fennt marad ameddig nem mosod le. Szóval nem tudok rosszat mondani:D

Gyönyörű ragyogást ad! :)

Gyönyörű ragyogást ad! :)

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Emolliensek: ParaffinFényvédők: Titanium Dioxide
Tisztítószerek: Coconut Oil Glycereth-8 Esters
Kis mennyiségben sürítő, átlátszatlanná tevő segédanyag, nagyobb mennyiségben pedig fizikai fényvédő. A titanium dioxide mind az UVA mind az UVB sugarak ellen védelmet nyújt. Megfelelő védelmet biztosít a 290-350 nm hullámhosszú UV sugarak ellen, míg némi, de nem elégséges védelmet biztosít a 350-400 nm hullámhosszú sugarak ellen. Az egyik legsatbilabb és legbiztonásgosabb fényvédő összetevő. Kis hátránya, hogy "kozmetikailag" nem kellően elegáns, és hajlamos fehéres réteget hagyni a bőrön, amit nanomérte használatával lehet nagyban javítani. Lásd még Titanium Dioxid (Nano). (forrás)
Kőolajból számazó, viaszos anyag, melyet bőrpuhító (emollient) és sűrűség szabályozó anyagként használnak a kozmetikumokban.
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.