Paese Argán Olaj
Ár: | 2650 Ft | Kategória: | Arcápolók | |||
Kiszerelés: | 15 ml | Bőrtípus: | Száraz | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | Bőröregedés |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Powderpuff Girl, Módosítva: 2014. május 12.
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Arcápolók | |
Bőrtípus: | Száraz | |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
100%-os
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Balzsamhoz keverem, meg krémekhez, legtöbbször a Paese Triple Hyaluronic Acid Serum-jához keverek egy-két cseppet, ha száraz a bőröm.
Ez bizony megintcsak 5 csillag, multifunkciós, kiadós, nem okoz nálam allergiát vagy bőrérzékenységet és működik.

Nagyon jó ez a termék, az a legjobb benne, hogy arcra, a szem körül, nyakra, dekoltázsra, az egész testre, hajra, és a körmökre is használható. Ezáltal teljes mértékben megéri. Adagolhatjuk krémekhez, balzsamokhoz, samponhoz. Gyorsan felszívódik, megakadályozza a bőr kiszáradását, a kemény bőrt rugalmassá, lágyabbá teszi. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

A fodrászom ajánlotta, de az a márka, amit ő használ, k.b. dupla annyiba kerül, mint ez, szerintem minőségben nincs köztük különbség. Nagyon szép lett tőle a hajam, néha a bőrömre is használom.

Szuper multifunkciós termék. Kentem már az arcomra, hajvégekre, körömágyra, szempillára, sőt kevertem már krémhez is. Nem annyira ragacsos, mint a ricinus olaj,de az olajos hatás megmarad a bőrön. Pattanást, mitesszert nem okozott. Újravevős, mindigkellilyenitthonra termék.

Antioxidánsok: Argania Spinosa (Argan) Kernel OilÖsszetevők megmagyarázva
Argán olaj. Más növényi olajokhoz hasonlóan számos a bőr számára hasznos anyag forrása: lipidek, zsírsavak és antioxidánsok (E vitamin, ferulic sav) is találhatók benne. Az egyik legjobb növényi olajként van számon tartva, E vitamin tartalma állítólag 3-szorosa az olíva olajénak. A benne lévő omega-6 és omega-9 zsírsavaknak gyulladáscsökkentő és hidratáló hatása van, valamint segítenek a bőr rugalmasságának fenntartásában. További info itt.