Testápolók

Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula Intenzív Testvaj Striák Ellen

Hozzáadva 2020.02.12.by

Argold

125 g
  • kedvezően hat a striák kialakulása ellen
  • javítja a bőr rugalmasságát
  • kifeszíti a bőrt
  • mélyrehatóan hidratál és táplál

2024.01.07. 20:49

Én a hízás-fogyás körök miatt kialakult stríákra és kizárólagosan csak a hasi területre használom kb. 2. hónapja. Az illata valami fantasztikus, nem bírok vele betelni. Én plusz kókuszolajat is szoktam hozzá keverni, felvitel előtt, így nem fogy olyan gyorsan, és fantasztikusan hozzájárul a testvaj hatásához, hidratáláshoz. Ha spórolni akarsz, akkor bátran próbàld ki így :)! Nem túl erősek (mélyek és hosszúak) a csíkocskáim, de mintha már halványítaná azokat. Hosszútávon azt várom tőle, hogy újak ne kèpződjenek, megfelelően ápolja, tàplàlja, hidratálja a bőröm.

2022.11.23. 04:14

Terhesség alatt rengeted csík jelent meg rajtam. Használtam más olajokat mielőtt ezt elkezdtem használni. A meglévők halványultak. 1 téely elfogyott. Vásároltam még kettőt. Szülés után is használni fogom!

Utoljára szerkesztve: 2023.10.20. 22:20 - 2021.04.12. 19:29

Update: Végig ezzel kentem magam a terhességem alatt és bár hajlamos vagyok a striákra, nem lett a hasamon egy sem. Szóval jár neki az 5*, tényleg megéri az árát.Jól hidratál, reggelre nagyon jó puha lesz tőle a bőröm. Hosszútávú hatásáról egyelőre nem tudok nyilatkozni. Mínusz egy csillagot az állaga miatt kapott: rettenetesen kemény, mintha illatos gyertyaviaszt akarnék magamra kenni, alig tudom kirobbantani a tégelyből. Az illata kellemes, nem túl erős, édeskés