Panarom

Ár:   3447 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   200 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: fanni.mathe, Módosítva: 2022. szeptember 26.

Kiszerelés:   200 ml
Lelőhely:   online
Kategória:   Lemosók, Tonikok

A damaszkuszi rózsavíz kiváló minden bőrtípusra. Szépségápolásban használható arctoniknak reggel-este, valamint krémekbe keverve.

Tiria

AngelR

2023. március 15.

Nyáron a férjem háta nagyon durván leégett és rögtön a rózsa és levendulavízzel fújtam le,azonnal csillapította és nem hólyagosodott fel mint máskor . A száraz bőrömet is nagyon szépen hidratálja.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. március 15.

Mantra

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2021. december 3.

Általában reggel ezzel törlöm át az arcomat, szemeimet...imádom az illatát, a bőrömet pedig felfrissíti, ápolja. Nem hagy semmiféle réteget a bőrömön. Fél éve használom és még mindig van belőle.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. december 3.

Mona29

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2021. február 26.

Először anyósomnak kerestem valami rózsás ajándékot, így találtam rá. Mivel nagyon jókat olvastam róla itt, így magamnak is beszereztem egyet és nem bántam meg. Áttöltöttem pumpás flakonba, így pazarlás nélkül tudom elhasználni. Reggel, este arctisztítás után szoktam befújni vele az arcomat, utána jöhet a többi lépés. Nagyon gyorsan beszívja az arcom, nem hagy maga után ragacsos, zsíros érzetet. Hidratálni önmagában nem hidratál, de nem is ez a fő célja. Nem irritál, nem szárít, nem okozott pattanásokat. Az illata finom, kis kellemes, nem tolakodó. Nem mondom, hogy olcsó, de időnként, akcióban szerintem érdemes beruházni rá. Én biztos, hogy újraveszem vagy kipróbálok másik vizet a márkától.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. február 26.

esz

Bőrtípus:  -
2021. február 18.

Érdemes egy spray flakonba átönteni, a megtisztított bőrre ráfújni, és mehet az olaj, miegymás. Minden bőr imádja, fantasztikum! :-D

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. február 18.

Luiselotte

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2021. január 24.

200 ml- t vettem belőle, toniq helyett hasznàlom, arctisztítás után ezzel törlöm át az arcom, napi 2x.
Amire még nagyon hasznos, hogy az arcolajokat és fito- eszenciát is ezzel viszem fel a bőrömre , sima víz helyett. Pici löttyintés ( kb. 1 mokkáskanálnyi) a tenyerembe , abba belecsöppentek 3 csepp olajat , aztán összedörzsölöm a tenyerem és és feltapogatom az arcomra a keveréket. Ezzel a technikával nagyon hamar beissza a bőröm mind a vizet, mind az olajat.
Illata enyhe, harmatos rózsa.
Szeretem, biztosan veszek még.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. január 24.

Illata enyhe, harmatos rózsa.
Szeretem, biztosan veszek még.

hangi

2020. július 29.

Tonik helyett, illetve alapozó felvitele előtt használom, és akkor teszi az igazi csodát - ha pont úgy kenem fel az alapozót, hogy még egy pici marad az arcomon, amit nem szív be a bőröm, meglepően hamar terül az alapozó és még szebb bőrképet ad.
Toniknak is szeretem, a levendulavizet is tervezem kipróbálni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. július 29.

Toniknak is szeretem, a levendulavizet is tervezem kipróbálni.

szfruzsi

2020. május 5.

Kb egy hónapja az arcápolási rutinom része,én tonik helyett használom reggel-este és látványosan felfrissíti a bőröm és nem tudom,hogy ennek köszönhető-e,de a színe is sokkal egységesebb 😊

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. május 5.

BirsAlma

2020. május 4.

Elhasználtam egy üveggel. Nem rossz, viszont mivel nekem száraz a bőröm, emiatt akkor érzem a hidratáló hatását, ha két rétegben " pacsmagolom" az arcomra. Az illata kellemes.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. május 4.

aalleexxaa

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2020. május 1.

Egyenlőre még ismerkedem a panarom termékekkel.. Egyszer egy ismerősöm hatására kipróbáltam az övét - nagyon jó illata volt, nagyon kellemes érzés volt az arcomra kenni - egyből beleszerettem, így magamnak is vettem.

Most körülbelül egy hete használom, a tiszta arcom törölgetem át vele lefekvés előtt. Nagyon jó érzés ilyen illatosan lefeküdni! Szerintem csodálatos illata van, egyáltalán nem mű... Ezt követően használok arckrémet. Mióta ezt a kombót alkalmazom, azóta nagyon üde, friss a bőröm, még ebben a téli időben is! Mindenképp ajánlom :)

***2020.05.01: Még mindig ugyanazt az üveget használom, most fog elfogyni (naponta esténként használtam). Még mindig maximális az elégedettségem. Nagyon szép lett a bőröm, az illata is kedvenc. Csodálatos :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. május 1.

szandi08

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2019. október 29.

Este szoktam használni sminklemosás után. Az illata kellemes és még hidratál is.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. október 29.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Damaszkuszi rózsavíz. A CosIng szerint kozmetikumokban illatanyagnak, bőrkondícionálónak és a bőrnyugtatónak használják, de ezen kívül a legtöbb forrás szerint tulajdonítanak neki még bőrfeszesítő, ránctalanító tonizáló hatást is.