Parfen 733
Ár: | 5490 Ft | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 50 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: MrsWolf, Módosítva: 2023. március 13.
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Parfümök | |
Tom Ford Tuscan Leather utánzat
Fejjegyek: kakukkfű, sáfrány, málna
Szívjegyek: jázmin
Alapjegyek: bőr, borostyán, fás aromák
Ez az első Tom Ford illat ( vagy utánzat) ami csalódás rajtam.
Üveges uborka illata van...már 3,5 órája rajtam van, és végig ez az undorító szag...:( Lehet, hogy a kakukkfű is a ludas?!
Biztos más bőrén jó, de nekem nem. Lehet, még később tesztelem. (Most biztos nem érdekel, mert van pár mintám, amit próbálgatok, eddig kb. 5-6 Tom Ford illat van, ami szerelem, ez nem az.)
Fragin azt írják: van akin dohos, vagy drog szagú....hát az sem túl jó. Mivel rajtam undorító, ezért semmiképp nem női illat...bár férfin sem szeretnék uborka szagot érezni....:(
Tartóssága eddig 3.5 óra, de lemosmom, nem bírom tovább az ecetes-üveges ubi szagot. Ez lehet, nem túl értékes vélemény, de majd jövök update-tel később...
Ez a 3. parfen parfüm ami büdös rajtam, volt eddig 2, ami benzin szagú volt :( Sok jó utánzatuk van, csak a bőrkémia miatt más az illat mindenkin. :)
Próbálok/próbáltam már/ még jó párat a márkától...ez ne vegye el senki kedvét a teszteléstől.

Ez az első Tom Ford illat ( vagy utánzat) ami csalódás rajtam.