Parfen

Ár:   5490 Ft   Kategória:   Parfümök
Kiszerelés:   50 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: MrsWolf, Módosítva: 2023. március 13.

Kiszerelés:   50 ml
Lelőhely:   online
Kategória:   Parfümök

Chanel les Exclusifs de Chanel Boy utánzat

Fejjegyek: levendula, grapefruit, citrom

Szívjegyek: muskátli, narancsvirág, rózsa

Alapjegyek: fehér pézsma, heliotróp, szantálfa, vanília, moha, kumarin

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Erika80

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2023. március 22.

Érdekes illatnak mondanám. Először valóban férfias illatba hajlik kicsit, majd picit édesedik és teljesen unisex lesz. Egy visszafogott, tiszta illattá szelídül, amiben a levendula, a pézsma és némi citrusosság kap leginkább főszerepet. Természetesen az összhatást nem lehet ennyiben kifejezni, mert ezt remekül színesíti leheltnyi púderesség, egy halovány muskátlis vonal is. Számomra ez az illat picit szappanos és szolid a lecsengésében, ugyanakkor picit édeskés is. Puha, tiszta és frissességet rejtő illat. Kellemes és harmonikus, szép illat, bár nekem nem vált a legnagyobb kedvencemmé (egyelőre) :) . Magamon a tartósságával is elégedett vagyok.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. március 22.

MrsWolf

2023. március 12.

Annyira vártam, hogy kipróbálhassam...
Először férfi illatnak tűnt, kb. 10-15 percig, majd valami csoda bontakozott ki "kis kacsómon" :) :D

Egyedi, valódi unisex illat. Nem éreztem még hasonlót...(pedig az elmúlt években, s az elmúlt pár hónapban kb. 200 illatot biztos teszteltem már.)
Ruhán kb. 1 óra múlva kicsit púderes, de egyben friss, imádnivaló illat. Az alap ruhán órák múlva mintha ibolya/jácint lenne és friss víz...nyilván nem ibolya, mert az nincs is benne, na mindegy.

Sokan írják, hogy: túl lenedulás, fanyar, nőkön férfias, túl földes...arcszesz. Rajtam egyik sem jelent meg, hála az égnek :) Én nem érzek levendulát (lehet, csak az elején van jelen a fejjegyben, és konkrétan azt sem éreztem, de az úgysem tart sokáig. Nem ismerem a kumarint sem. Lényegében valami új, egyedi ez az illat az én orromnak. Én imádom. Szerintem ez az illat minden évszakban viselhető. (Majd tesztelem melegebb időben is.) Nem túl édes, nem gejl, nem is túl virágos, nem túl citrusos, nem túl fűszeres, nem is savanyú, nem keserű, nem földes, nem büdös, nem öregasszony szag, nem is férfias (rajtam.) Tökéletes!

Chanel egyedisége, eleganciája, különcsége kéz a kézben jár Boy férfiasságával. A tiltott szerelem illatai...de később érezzük a tragikus halál szomorú illatát, a kopár téli táj, depresszió jelenik meg Boy halálával....viszont az élet megy tovább, Coconak talpra kell állnia, ....jön a tavasz, kikelet. Friss virágok, nedves föld, üde hajtások elhozzák az új élet lehetőségét. Az alap, leszáradás után picit karakterében hasonló a Chanel No.5 L' Eau-ra, ez jelképezi Coco-t, ahogy feláll a szerelme elvesztése után, és folytatja...a friss virág, friss harmat illat ruhán órákig érződik. Nekem ezt jelenti ez az illat- vagy legalábbis az utánzat, mert az eredetit nem ismerem sajnos :(

A kabátom ujjára 4-et fújtam kb. dél körül, és másnap is érződik rajta az illat. (Bőrön 3,5 óra után lemostam, mert másik parfümöt teszteltem, így biztos, hogy 3,5 óráig tart...de még tesztelem majd.)

Isteni, 5 csillagot ér!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. március 12.

Annyira vártam, hogy kipróbálhassam...

Isteni, 5 csillagot ér!