Parsa Beauty Alapozóecset
Ár: | 1400 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Makeupby, Módosítva: 2013. július 10.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Ecsetek | |
Szintetikus lapos fejű alapozóecset.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Tégelyes korrektorhoz használom, nagyon szépen eloszlatja a terméket, viszont nehéz kiszedni vele a megfelelő mennyiségű korrektort. Nem hullik a szőre, nekem bejött
Update: magába szívja a terméket és a tégelyes korrektort sem szedi ki rendesen vizsont szépen el lehet vele dolgozni a folyékony korrektort

Első alapozóecsetem. Eddig meg vagyok vele elégedve. Kicsit nehezen jön ki belőle az alapozó, de nem hullik a szőre. Kézre áll.

Ez volt az első alapozó ecsetem. Az elején még jó is volt, de aztán összeálltak a szálai. Egy idő után az alapozót nem tudtam vele szépen felvinni, mert csíkozott, és iszonyú sok ideig tartott mire összedobtam vele egy normális sminket. Az alapozót nagyon magába szívja, vagy nem is tudom hogy mondjam. Néhány szála is össze vissza állt már egy idő után.
Egyetlen pozitívuma, hogy nem hullajtotta a szőrét....
Cserére érett, de adok neki inkább még egy utolsó esélyt, amíg nem veszek másikat. Pedig már majdnem kidobtam. Nagyon alaposan kimostam, samponnal, tusfürdővel. Szinte ázott, de ígysem jött ki belőle semmi, vagyis de...rengeteg alapozó...
Szerettem én is az elején... De nagyon rövid ideig bírja, ezért csak 2 pont.

Egyetlen pozitívuma, hogy nem hullajtotta a szőrét....
Szerettem én is az elején... De nagyon rövid ideig bírja, ezért csak 2 pont.

Ez az első alapozó ecsetem és nagyon megvagyok vele elégedve. Szép nagy a feje így gyorsan lehet vele végezni, nagyon puha és ha ecsettel alapozok sokkal kevesebb terméket kell használnom. Már mostam is és nem hullott egy szál se ki.

Jó kis ecset, nem a legolcsóbb(1500ft) DM-ben de könnyű vele dolgozni és szépen ellehet oszlatni az alapozót,az egyetlen ami nem tetszik,hogy nem jó minőségű ,már pár hónap használat után azt veszem észre az ecset szálai összevissza állnak :S

Kezzel valo maszatolasok utan dontottem ugy hogy megveszem. Nagyon konnyen lehet vele dolgozni, bar a tisztitas nehezkes, de legalabb nem hullanak a szalak. Az ara is jo, nagyon szeretem.:)

Szeretem ezt az ecsetet, viszonyítási alapom nincs mert megvettem és elégedett voltam vele, nem is tervezem hogy másmilyet veszek. A tisztítása is egyszerű.

A Rossmanban vásároltam , vélemény szerint elég jó ecset , én alapozáshoz és púderezéshez is szoktam használni .Kézre áll , gyorsan lehet haladni vele.