Parsa Beauty Alapozóecset
Ár: | 1400 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Makeupby, Módosítva: 2013. július 10.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Ecsetek | |
Szintetikus lapos fejű alapozóecset.
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Tégelyes korrektorhoz használom, nagyon szépen eloszlatja a terméket, viszont nehéz kiszedni vele a megfelelő mennyiségű korrektort. Nem hullik a szőre, nekem bejött
Update: magába szívja a terméket és a tégelyes korrektort sem szedi ki rendesen vizsont szépen el lehet vele dolgozni a folyékony korrektort

Első alapozóecsetem. Eddig meg vagyok vele elégedve. Kicsit nehezen jön ki belőle az alapozó, de nem hullik a szőre. Kézre áll.

Ez volt az első alapozó ecsetem. Az elején még jó is volt, de aztán összeálltak a szálai. Egy idő után az alapozót nem tudtam vele szépen felvinni, mert csíkozott, és iszonyú sok ideig tartott mire összedobtam vele egy normális sminket. Az alapozót nagyon magába szívja, vagy nem is tudom hogy mondjam. Néhány szála is össze vissza állt már egy idő után.
Egyetlen pozitívuma, hogy nem hullajtotta a szőrét....
Cserére érett, de adok neki inkább még egy utolsó esélyt, amíg nem veszek másikat. Pedig már majdnem kidobtam. Nagyon alaposan kimostam, samponnal, tusfürdővel. Szinte ázott, de ígysem jött ki belőle semmi, vagyis de...rengeteg alapozó...
Szerettem én is az elején... De nagyon rövid ideig bírja, ezért csak 2 pont.

Egyetlen pozitívuma, hogy nem hullajtotta a szőrét....
Szerettem én is az elején... De nagyon rövid ideig bírja, ezért csak 2 pont.

Ez az első alapozó ecsetem és nagyon megvagyok vele elégedve. Szép nagy a feje így gyorsan lehet vele végezni, nagyon puha és ha ecsettel alapozok sokkal kevesebb terméket kell használnom. Már mostam is és nem hullott egy szál se ki.

Jó kis ecset, nem a legolcsóbb(1500ft) DM-ben de könnyű vele dolgozni és szépen ellehet oszlatni az alapozót,az egyetlen ami nem tetszik,hogy nem jó minőségű ,már pár hónap használat után azt veszem észre az ecset szálai összevissza állnak :S

Kezzel valo maszatolasok utan dontottem ugy hogy megveszem. Nagyon konnyen lehet vele dolgozni, bar a tisztitas nehezkes, de legalabb nem hullanak a szalak. Az ara is jo, nagyon szeretem.:)

Szeretem ezt az ecsetet, viszonyítási alapom nincs mert megvettem és elégedett voltam vele, nem is tervezem hogy másmilyet veszek. A tisztítása is egyszerű.

A Rossmanban vásároltam , vélemény szerint elég jó ecset , én alapozáshoz és púderezéshez is szoktam használni .Kézre áll , gyorsan lehet haladni vele.

Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!