Pat McGrath Labs Mothership IV: Decadence Paletta
Ár: | $125 | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 10 x 2 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | külföld (Sephora), online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: XiaMengTing, Módosítva: 2018. január 24.
Ár: | $125 | |
Kiszerelés: | 10 x 2 g | |
Lelőhely: | külföld (Sephora), online | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Limitált kiadás
10 dekadens, gyémánt csillogású árnyalatot tartalmazó, gazdagon pigmentált szemhéjpúder-paletta, melyet a drágakövek ihlettek.
Szerencsés vagyok, hogy a kollekciómban tudhatok pár Pat Mcgrath palettát. Tudom az árauk csillagászati, de az utolsó forintot is megéri mindegyik.
Pat egy igazi művész és minden egyes termék jól átgondolt, a minőség páratlan és konzisztens, tehát nincs olyan púder egy palettában, ami máshogy teljesítene, mint a többi.
Egyszerűen a világ legjobb szemhéjpúdereit dobja piacra a márka, ami azt jelenti, hogy nem potyognak, csodálatosan pigmentáltak, egyedi a textúra, könyen satírózhatóak foltok és csíkok nélkül.
Külön kiemelném a Blitz és Astral névre hallgató púdereket, melyek csakis Pat-re jellemzőek. Sokszor topper-ként kerülnek említésre, amit alapszínek feldobására javasolnak, de önmagukban is csodásak. Ezekből többnyire 4 darab van minden nagy palettában, ám a kisebb, 6 púderes verzióból sajnos hiányoznak.
EZ A PALETTA A KIVÉTEL! A Decadence csupa metálfényű púderből áll. Tömegre is különbözik a termék a többi nagy palettától, lényegesen többet kapunk a pénzünkért. Ez egy limitált kiadás, ami újra és újra felbukkan időszakosan. Nagyon sokat vacilláltam a megvásárlásán, mivel nem kis összegről van szó és szeretném kihasználni, azt, amire ennyit költök.
Úgy érzem ezek a színek kifejezetten "olajos" árnyalatokban pompáznak (ősz típusú hölgyek előnyben), mégsem tudtam megállni, hogy lecsapjak rá. Videókon nézegetve talán a legjobb állagú palettának látszott és valóban! Krémes-sima puhaság jellemzi a púdereket és gyönyörű erőteljes színekben pompáznak. Kombinálva talán nappalra is hordhatóak. Ugyan nincsenek matt állagú színek a Decadence-ben, de engem ez nem zavar, mivel könnyen összesatírozhatóak. Csak ajánlani tudom!