Pat McGrath Labs

Ár:   30 000 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   18 x 1,1 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Douglas   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: ViKimi, Módosítva: 2022. január 27.

Ár:   30 000 Ft
Kiszerelés:   18 x 1,1 g
Lelőhely:   Douglas
Kategória:   Sminkek szemre

Limitált kiadás

18 árnyalatot tartalmazó paletta 5 különböző textúrával: szatén csillogó, duokróm, metál, matt és irizáló. Krémes állagú textúrák, egymással jól kombinálható hideg és meleg tónusok.

Parabén-, ftalát-, szulfát-, SLS- és SLES-mentes.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

VÁSÁROLD MEG

Pat Mcgrath Labs Mthrshp Mega: Celestial Nirvana Paletta
Ár: 35000.-/db , Eladó: Pirosarany
Állapot: Új , Helyszín: --, fizetés: Utalás után / postán maradóval küldöm📦(1070.-)Nincs személyes átvétel és Foxpost sem

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Tabita

Bőrprobléma: Bőröregedés
2023. január 6.

Ennek a palletának egyetlen színében sem találtam semmi kivetnivalót.
Iszonyúan pigmentált mindegyik szín, a mattokkal nagyon könnyű dolgozni, a fényesek legtöbbje már-már krémes, a legegyszerűbb szemhéjbázissal sem potyog, és tartósak a színek: ugyanolyan este, amikor lemosom, mint reggel, amikor felvittem.
Egyszerűen imádom.
Van néhány mothership palettám, megvettem az ezt megelőző mothership mega palettát is, de az utóbbi időben majd' minden nap - amikor Pat Mcgrath palettát akarok használni, ehhez nyúlok.
És cseppet sem hiányolom belőle a különleges textúrájú színeket....Az persze előfordul, hogy másik palettából használok mattot.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2023. január 6.

Ennek a palletának egyetlen színében sem találtam semmi kivetnivalót.
Egyszerűen imádom.

misskorea18

2022. február 1.

Egy álom ez a paletta 😍🥰 csodálatosan szép! Nem csalódtam a minőségben, hozza a formáját! A szemhéjfestékek jól eldolgozgatók, tartósak, a csillámos színek mesések. Aki eddig gondolkozott, hogy beszerezze, melegen ajánlom! Kötelező darab a sminkes gyűjteményben 😊 nagyon jól kihasználható!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. február 1.