Márciusi parfümújdonságok: 2025 legcsábítóbb tavaszi illatai
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.
Izord86
A Perskindol Classic spray hatóanyagai hűsítő és fájdalomcsillapító hatásúak, ami helyi vérkeringés fokozódást és melegségérzetet okoz. Perskindol termék izom és ízületi fájdalmak enyhítéséshez.
2022.08.17. 10:51
Az előttem szóló azt írta ,nem annyira hűsítő mint a gél változat, nekem pedig igen, sőt talán intenzívebb érzés 😇 Tökéletes ha épp nincs aki bekenje azt a részt ahol fáj, vagy sietünk,esetleg napközben a mosdóban egy pillanat lefújni. Tényleg zseniális termék. Sokfélét próbáltam ebben a kategóriában, de nekem ő viszi a prímet a géles verzióban is 🙂Hűsít és melegít, de bőrre nézve sem kellemetlenül teszi (pedig érzékeny a bőröm illat és illóanyagokra) nem csíp semmi rossz csak q kellemes hatás!🙏
2017.09.17. 15:50
A gélnél egyszerűbb használatú, de nem is annyira tartósan hűsítő érzetet ad. Akkor használom, ha valahol nem érem el a bekenni kívánt felületet, egyszerűbb olyankor fújni.
A Bioderma Sensibio H2O micellás víz 30. évfordulójának megünneplésére egy exkluzív, limitált kiadású terméket alkottak meg, amely már itthon is elérhető.
A niacinamide remekül kombinálható jó pár más hatóanyaggal.