Philips Salondry Active Ion Hajszárító
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | elektronikai boltok, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: cintia995, Módosítva: 2013. június 19.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | elektronikai boltok, online | |
Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |
Professzionális 2000 wattos hajszárító a tökéletes eredmény érdekében, 6 rugalmas sebesség- és hőmérsékletbeállítás, A hideglevegő fokozat rögzíti a frizurát. Az ion segítségével fénylő hajat varázsol.
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
KheniImádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Nekünk 1 év alatt elhasználódott.. a meleg funkciója pedig túl forró.
ettől a márkától többet vártam

Nekünk 1 év alatt elhasználódott.. a meleg funkciója pedig túl forró.
ettől a márkától többet vártam

Én 2010. karàcsonyàra kaptam azòta nyùzom àtlag heti 2szer, nagyon imàdom. Tényleg nem szàll hasznàlat utàn a haj, és a hideg levegő funkciò is szuper, ugyanùgy kihasznàlom mint Bellala.

Lassan három éve használom, olyan, mint újkorában :) Közepes hőmérsékleten és magas fokozaton használom nagyrészt, teljes száradás után pedig átfújom a hajam hideg levegővel is, nekem így vált be. Az enyémnek le lehet csavarni a hátulját, rendszeresen ki szoktam operálni belőle a beszorult hajszálakat. Viszonylag gyorsan szárítja a hajam, az inos extrának köszönhetően szép fényes, sima, nem szállingózik és végre nem okozok elektromos csípéseket hajszárítás után :)

Úgy 2 éve van meg, hibátlanul működik. Közepes hőmérsékleten szárítom vele a hajam és így is nagyon gyorsan megszárad pedig hátközépig ér. Kiszárítani is könnyű vele a hajat és nagyon csillogó lesz. Nem lesz olyan száraz, durva tőle, mint más hagyományos hajszárítóval, hanem sokkal lágyabb és puhább.

Ez a 2. komolyabb hajszárítóm, és azt kell mondjam tökéletes. Gyorsan megszárad vele a hajam, de nem ég szét. Sokkal fényesebb, mint az előző remingtonommal volt és már egyáltalán nem szöszös.
6000-ért vettem ha jól emlékszem.

6000-ért vettem ha jól emlékszem.

Én nem olyan régen vettem. Nagyon szeretem, de múlt héten történt egy kis baleset. Miközben szárítottam a hajamat, pár szálat beszippantott a hátulján és ezek a hajak gyönyörűen rátekeredtek a ventilátorra. :S Miután ennek a verziónak nem lehet levenni a hátulját, így gőzöm nincs, hogyan fogom kirobbantani a hajat belőle, ugyanis amióta rátekeredett, azóta lassabban forog, kicsit más a hangja. Nem is mertem azóta bekapcsolni. :S Szóval nem hülyeség ez a levehető szűrő-találmány, kár, hogy nem figyeltem erre jobban vásárlásnál. :(

Szüleim használják boldogan már vagy 10 éve, és nagyon meg vannak elégedve vele. Nekem csak annyi bajom van vele, hogy nagyon nagy, és nehéz lesz a kéznek egy idő után. De az biztos, h tuti termék, még sosem tudtam ilyen gyorsan megszárítani a derékig érő hajamat, és nem volt még ilyen csillogó sem. Az ionos technika pedig tényleg beválik a szálló haj ellen. Csak ajánlani tudom.

Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum