Piz Buin Allergy Lotion Spf 50+
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Fényvédők | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | parfümériák | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: interlog, Módosítva: 2013. július 13.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | parfümériák | |
Kategória: | Fényvédők | |
Bőrgyógyászokkal kifejlesztett formula a napra érzékeny bőr védelmére.
A hatékony UVA/UVB szűrüket a CALMANELLE™ formulával kombinálja - egy egyedülálló hatóanyag kombináció, ami erősíti a bőr ellenálló képességét.
Kiszerelés: 200 ml
Teljesen meg vagyok vele elégedve. Se viszketés, se égés, se pattanások. Az arcomra is nyugodt szívvel merem használni. Megérte az árát.

Használom a naptejet és az arckrémet is. Az összetevői alapján prémium napozótermékek ezek, a csomagolás élőben legalábbis az arckrém esetében szebb, mint kép alapján. Az állaguk kellemes. Az arckrém a megfelelő mennyiségben alkalmazva először fehér réteget hagy felkenéskor, de teljes eldolgozáskor ez eltűnik. Önmagában nem matt a finishe, de jól felszívódik, bőrfényt hagy maga után. Mattító primerrel és mattító púderrel együtt alkalmazva tökéletesen matt maradt az arcom még a mai kánikulában is ( a bőrtípusom vízhiányos, de olajosan fénylő). A termék texturája egyébként inkább fluid, mint krémszerű, könnyen lehet belőle sokat nyomni. Enyhén sárgás színe van. A bőr nagyon sima, puha lesz tőle.Ugyancsak nagyon kellemes a textúrája a naptej verziónak is, könnyen kenhető, nem hagy egyáltalán ragacsos réteget, teljesen beszívódik. És most jön az egyetlen dolog, ami nem tetszik benne, és amiért még nem döntöttem el, hogy újraveszem-e: az illata. ELeve sokkal jobb lenne illatmentesen. De ha már van illata, akkor az legyen nagyon kellemes és diszkrét. Nos, a kellemes még lehet szubjektív fogalom, de az biztos, hogy rendkívül erős és hosszantartó az illata. Pech, hogy még csak nem is tetszik nekem, nagyon nem. Ezért levonok egy csillagot, de ezzel együtt is eddig ez a kedvenc fényvédőm (többféle Eucerint, ill. a Cosrx-et próbáltam ezelőtt a hasonló árkategóriából).

Két hete használom az arckrém változatát, és nagyon megkedveltem. Évek óta magas fényvédôszûrôs krémeket használok nyárra, mert a fehér, szeplôs bôröm könnyen leég. Kb. 20 évvel ezelôtt a Garnier volt talán az elsô, aki nálunk 50+ SPF-es krémeket forgalmazott. Nos, azóta már elég sok terméket kipróbáltam (legutóbb Lancastert), és mindegyikkel az a gondom, hogy napozókrémnek jó, mert a strandon nem zavar, ha fénylik a bôröm, sôt – de napközben, amikor sminkelnék is, átcsillogtatja az alapozót.
Na ez nem! Úgy felszívja a száraz bôröm, mintha semmit sem kentem volna rá, és szépen viseli a sminket. Végre, végre. Örülök, hogy rábeszélt a mülleres eladónô.
5 csillag.

5 csillag.