Ezt a terméket már nem gyártják!

Priscilla Presley

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Parfümök
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Sephira, Módosítva: 2018. január 8.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Hiányzik. Feltöltöm
Kategória:   Parfümök

Virágos-aldehides női illat a Moments, mely 1991-ben jelent meg. Amellett hogy aldehides, felül friss bergamot, koriander, lédús őszibarack és ibolya nyit. A szív hordozza a tiszta és édes jázmin, rózsa, bazsarózsa, tubarózsa, nőszirom és az édesgyökér illatát. Az alapban borostyán, áztatva a bőr, tölgy moha, az érzéki pézsma, pacsuli, púderes lágy vanília és vetiver jegyeivel.

Illatcsalád: virágos-aldehides

Fej: Aldehidek, Koriander, Ibolya, Őszibarack, Bergamot

Szív: Tubarózsa, Édesgyökér, Jázmin, Gyöngyvirág, Rózsa

Alap: Labdanum, Bőr, Gyanta, Pacsuli, Ámbra, Civet, Vanília, Moha, Vetiver

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

VÁSÁROLD MEG

Ár: 2800.- + szállítás , Eladó: eannamaria
Állapot: Új, Helyszín: Budapest , fizetés: Személyes átvétel , ajánlott levélként postán maradóra, Foxpost , MPL automata előre utalás után
Priscilla Presley Moments 20 ml
Ár: 45.000 ft , Eladó: blankababa
Állapot: 20 ml, Helyszín: Zala, fizetés: fizetés banki utalással, postával küldöm

Borostyan

zoraima

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2022. augusztus 23.

Anyukám illata volt gyerekkoromban 💟 érzelmileg kötődöm az illathoz. Önmagában az aldehides parfümök nem a kedvenceim, de mivel édes emlékek fűznek hozzá egyértelműen 5 csillag. A tartóssága is egészen kiváló!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. augusztus 23.

Timi01

2021. október 27.

2018.04.24.
Az első parfümöm volt, anyukámtól kaptam. Imádtam az üvegét, bárcsak még legalább az meglenne. Nagyon elegáns és igényes volt benne a kis finom mintával. Az illata ma is az orromban van, ezt használtam az első randevúkon is Vele. Nagyon vigyáztam rá, alig mertem fújni. Amikor elfogyott még párszor újra megkaptam de utána elcsábultam másra. Nem tudom, hogy ma még tetszene-e az illat magamon de ha lehetne kapni biztosan vennék belőle annyi szép emlék köt hozzá.

Milyen érdekes :) mostanában többször eszembe jutott, hogy milyen jó lenne újra egy Moments, ééés netes rendelésnél láttam eladó mintákat (természetesen megvettem a készleten lévőket), utána pedig láttam itt egy eladót. Kb. 1 percet gondolkodtam rajta 😄. Innen is nagyon szépen köszönöm a kedves eladónak a gyorsaságot! Már nálam van (kb. 1 órája), azóta a kupakot szagolgatom. Amikor kibontottam a csomagolást és megláttam az üveget, köszöntem neki 🤣. Akkor fel sem tűnt, utána esett csak le, hogy gügyögtem neki széles vigyorral egy “sziá”-t. Olyan volt, mint amikor egy régen látott szeretett személlyel újra találkozik az ember. Az illata? Ő is kedves régi ismerős. Semmi idegen érzés vagy khmmmm, hű de retro vagy. Semmi ilyen. Csak a jóleső, ismerős illat. Érezni rajta, hogy nem modern parfüm de egy csoda. Írtam valahol, hogy nem szeretem a virágillatú parfikat. Persze, mert egyik sem a Moments! Mindegyiket túltolják narancsvirággal meg mindenféle szir-sz@rral, amitől éles, szúrós vagy hideg lesz nekem. A Moments egy szép, meleg illatú virágcsokor, amiben mesteri arányban rendezték a szálakat. Magamra fújni nem tudom mikor merem majd, nehogy elfogyjon. Most boldogság és kupak szaglászás van sztem pár napig.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. október 27.

2018.04.24.

Regi88

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2021. február 18.

Elképzelhető, hogy " szakítok" az emlék-parfikkal...
Jó volt, szép volt és ennyi😊
Sok az aldehides- pacsulis? vonal, hiányzik a " vagányság", az " egyedül is fel tudok rakni egy képet stb." belőle.
Ezekkel az illatokkal valóban az a problémám, hogy feltételezem, hogy olyan nőknek készült, akiknek mindenhez szükségük van egy férfira / persze kellenek, de azért na☝️/
Tartósságra verhetetlen!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. február 18.

Elképzelhető, hogy " szakítok" az emlék-parfikkal...
Jó volt, szép volt és ennyi😊
Tartósságra verhetetlen!

VEdit06

Bőrprobléma: Bőröregedés
2019. október 25.

Micsoda klasszikus! És micsoda NŐnek éreztem magam ha ebben illatoztam.... Igen ebben, mert olyan volt mint a kedvenc ruhádat viselni... Nem tudom, hogy csinálták, hogy ennyien szerették.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2019. október 25.

Nari

Bőrtípus:  -
2019. július 6.

Nagyon szerettem :) Emlékillat...ha újra gyártanák újra megvenném :) Finom, kedves és nem régies virágillat volt...

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2019. július 6.

wildrose

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2019. április 7.

Kifújáskor nekem az aldehid és az érzéki tubarózsa érezhető leginkább, leszáradáskor a mély, igéző, csábító ámbra, civet és tölgymoha. Nagyon intenzív, nagyon tartós, végtelenül elegáns és a jó értelemben vett nagyasszonyos, luxus illat. Részben egy időutazás ez a parfüm, de, mint minden nagy illatban, ebben is van valami vadul aktuális. Csodás alkotás.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2019. április 7.

Vaslady

2018. június 26.

Annyira de annyira szerettem,leánykoromban....90-es évek....
De jó volna ujra találkozni vele,szagolgatni.....:(((
Miért kellett ezt a csodát megszüntetni???

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. június 26.

Annyira de annyira szerettem,leánykoromban....90-es évek....
De jó volna ujra találkozni vele,szagolgatni.....:(((
Miért kellett ezt a csodát megszüntetni???

Anriette

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2018. február 17.

Imádtam ezt a illatot. Fiatalkorom meghatározó illata. Most, hogy rá gondolok hibátlan illat, el is kapott a nosztalgia, kedvem is lett megint hozzá. Nőies, elegáns, egyedi, illat, élénken él az emlékezetemben. Lehet, hogy be is szerzem!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. február 17.

Brigitt

2017. szeptember 29.

2016.12.31.
Fiatalkorom meghatározó parfümje volt. Akkor még minden illatszerbolt polcán ott volt. Sajnos már nincs.
Pár éve online rendeltem 2 üveggel és vigyázok rá nagyon. Nem nagyon tudok hozzá fogható illatról.
Különleges, egyedi, csodálatos illat és ha magamra fújom én is ilyennek érzem magam.
Az üvege összehasonlíthatatlanul pazar.Ez az illat egy csoda. Megismételhetetlen. Mint ahogy a fiatalkorom is ;-)

2017.09.29.
Újból elővettem, ez a szerelem soha nem múlik el. Ez az illat hipnotizál és újra meg újra elrepít a múltba. Végig pörögnek a fejemben az események, a csodás emlékek és melegség önti el a szívemet. Valóban nagyon jó kézbe venni az üvegét, olyan kecses, kifinomult, páratlan. Ha egyszer elfogy belőle ez a csoda, biztos, hogy megtartom, mert egy ékszer. Csatlakozom Fiorentinához: kérem szépen újra forgalomba hozni!!!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2017. szeptember 29.

2016.12.31.

2017.09.29.

Fiorentina

Korcsoport: >54
2017. szeptember 21.

Úgy szeretnék manapság ilyen minőségű parfümöt leemelni a polcról, amit mindenki maximum pontszámmal értékel....
Imádtam, az első igazán nagy kedvencek egyike volt. Maga az üveg is tökéletes kreáció, még tisztán emlékszem rá, hogy mennyire jó volt kézbe venni...és ami benne volt, az pedig nem véletlen, hogy 5*-ot kapott minden véleményezőtől.
... Kérjük szépen ismét forgalomba hozni!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2017. szeptember 21.

... Kérjük szépen ismét forgalomba hozni!