Profusion

Ár:   6290 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   52,5 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: mSzandika, Módosítva: 2020. augusztus 25.

Kiszerelés:   52,5 g
Lelőhely:   online
Kategória:   Sminkek szemre

35 matt és fényes szemhéjpúdert tartalmazó paletta.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

mSzandika

2020. október 9.

Imádom ezt a palettát, mielőtt megvettem, teljesen ismeretlen volt nekem a márka, de erre a festiválos palettára nagyon vágytam. Egyrészt a színei fogtak meg, meg hogy hatalmas paletta valamint a neve is tetszett. Miután megkaptam akkor tudatosult bennem, hogy mennyi féle csodás szín van benne és mennyi féle lehetőség rejlik benne. Szerintem pigmentált, szép színekkel teli paletta, tartós is. Mindenkinek ajánlanám hogy vegye meg, mert engem meggyőzött a színek intenzitása, tartóssága. Hatalmas piros pont a narancssárga és citromsárga színekért. Esztétikus, letisztult csomagolása van. Nem egy nabla puhaságú és kissé karcol is felvitelkor erre figyeljetek.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. október 9.