Pupa Foundation Brush
Ár: | 4550 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Pupa márkaboltok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Theresia, Módosítva: 2015. augusztus 14.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Pupa márkaboltok | |
Kategória: | Ecsetek | |
Ecset folyékony, kompakt és krémes alapozóra, korrektorra
- Kifejezetten folyékony, kompakt és krémes alapozók és korrektorok felvitelére.
- A lapos forma és az innovatív szintetikus és hajlékony sörték kifogástalan felvitelt tesznek lehetővé.
- Teljes mértékben Olaszországban, kézzel készült.
- Klinikailag tesztelt.
Tökéletes, mint az összes többi Pupa-ecset! Lassan teljes a készletem. Minden évben veszek egyet a szülinapi kedvezményem kihasználva. Féláron pláne nevetségesen jók :)

Nagyon klassz ecset, az alapozó sokkal szebben fed, mint simán kézzel felkenve. Pár hete használom csak, ezért a tartossagarol nem tudok velememyt alkotni, de eddig egyetlen szál se hullott ki. Egyelőre teljesen elégedett vagyok vele.

Nagyon jó kis alapozó ecset. Használtam már párat, eddig ez a legjobb. Jelenleg a Pupa Active Light alapozóval használom, meg vagyok vele elégedve!:)