Pupa Maxi Face Brush
Ár: | 5490 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Pupa márkaboltok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Theresia, Módosítva: 2015. augusztus 19.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Pupa márkaboltok | |
Kategória: | Ecsetek | |
Maxi ecset púderre, terrakottára, highlighterre és all overre
- Terrakotta, púder, all over és ragyogásfokozó púderek felvitelére arcra és testre.
- Az innovatív Dermocura® szintetikus szál és a teljes, kerek forma kifogástalan és egyenletes felvitelt tesznek lehetővé az arc és a test részein, és „simogatás” érzését keltik.
- Teljes mértékben Olaszországban, kézzel készült.
- Klinikailag tesztelt.
Munkatarsnom mondta milyen jo ecsetet vett gondoltam egy probat meger. Es tenyleg valami csoda😍

Ez kérem szépen minőség. Szerintem a sminkecsetek királynője. Csupán ennyi lenne a hozzáfűznivalóm. :))

Ez az ecset egy álom. Nekem nem hullik a szőre, jól tisztítható és persze gyönyörű. Kicsit borsos az ára, de kézzel készített és a legjobb minőségű ecsetem. Bronzosító felvitelére használom és nagyon természetesen el lehet vele dolgozni, jár az öt csillag. A Pupában még sohasem csalódtam :)

Nagyon szép ecset, jó dolgozni vele: puha, tömött, jó a fogása, szép egyenletesen eloszlatja a púdert, fantasztikus! Szerintem megéri az árát:)

Szeretem a Pupát és vettem már több ecsetet is tőlük, valóban ég és föld a különbség minőségi, kézzel készített és olcsó ecsetek között, de ez az ecset nekem egy picit csalódás, pedig a korrektor ecsetükkel és az ajakecsetükkel maximálisan meg vagyok elégedve. Ennek az ecsetnek pozitívuma, hogy nagyon jó a mérete és valóban a megfelelő mennyiségű púdert veszi fel, illetve kellően tömött is, szépen lehet vele dolgozni. Viszont nekem hullik, nem kicsit és elég undi, amikor ott marad az arcomon 1-1 fekete szál... Van ecsetem sokkal nagyobb márkáktól is és nem mondom, hogy nem fordult elő azoknál sem, hogy 1-1 szál kihullott az évek során, de ez az ecset annál sokkal jobban hullajtja a szőrét, ráadásul nem olyan rég vettem, mondhatni új még. Más sokkal olcsóbb ecsetemnek egy szála sem hullott ki, de ez borzalmas. Remélem, hogy rövid időn belül kihullik, aminek ki kell, aztán abbahagyja, különben megválunk egymástól.

Nagyon jól tömött, nem hullik, puha és minőségi ecset :) Nagyon szeretem, nagyon jól tudok vele dolgozni :)

A teljes árát is megérte volna, elképesztő ez az ecset. Jó, azt tudni kell hozzá, hogy előtte nem nagyon voltak minőségi ecseteim, a nagyja e-bayről származik. Egy-kettő van ami talán márkásnak mondható de minőséginek még mindig nem.
Ez az első amire beruháztam, hogy lássam mit tud egy elvileg minőségi cucc.
Ég és föld persze.
Eleve ahogy kinéz, a fogása... Annyira profi, annyira szép, kézre áll - és arcra is. Gyönyörű, jó ránézni.
Aztán az, hogy nem lehet vele túl kevés vagy túl sok púdert felvenni, valahogy pont a megfelelő mennyiség tapad meg a szálain.
Annyira puha!
Nem hullajt egyetlen szálat sem.
Tökély.

Ez az első amire beruháztam, hogy lássam mit tud egy elvileg minőségi cucc.
Ég és föld persze.
Annyira puha!
Nem hullajt egyetlen szálat sem.
Tökély.

Ez az ecset is egy csoda.Itt vettem kremmanian. Nagyon szépen fel lehet vinni a púdert, én bronzosító felviteléhez is ezt használom, tökéletesen megállja a helyet, nem csak a kinezete minőségi de a tudása is. Bátran ajánlom! :)

Féláron vettem meg a szülinapi kedvezménnyel, és egyelőre csak jókat tudok mondani róla. Nagy, tömött feje van, jól felveszi a púdert, kényelmes használni. Miután nem nagyon lehet tömött fejű púderecsetet kapni (én olyat nem nagyon láttam sehol, amilyet akartam)- ebben évben egy limitált Essence ecsetet használtam, ami sajnos tönkrement-azért választottam ezt. Teljes áron nem vettem volna meg, de így féláron abszolút megérte. Ez biztos nem megy szét hamar.