Ezt a terméket már nem gyártják!

Pupa  Navy Chic Lasting Color Matt Körömlakk
Pupa  Navy Chic Lasting Color Matt Körömlakk

Pupa

Pupa Navy Chic Lasting Color Matt Körömlakk

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Pupa márkaboltok   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: nagy.nikike, Módosítva: 2019. február 27.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Pupa márkaboltok
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Limitált kiadás

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

gabbica

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2015. január 21.

Nekem 2 színben van, egy fekete és egy pasztell testszínű. Sajnos ez a sárga nem volt a westendes üzletükben, pedig tuti vettem volna belőle! Egyébként nagyon jó lakk, hamar szárad, egy rétegben elég felkenni,vékonyan, tökéletesen fed. Tartóssága olyan, mint a többi lakknak, csodát nem kell várni, de pár napig jó, fedőlakkal ugye nem lehet turbózni....vagyis értelmetlen. Nekem bejön ez a matt dolog, felkenem, 1-2 perc alatt megszárad és matt lesz, a felülete kicsit fura, ugye nem csúszós, de ez nem hiba, csak tulajdonság. Talán 8-900 ft körüli volt az ára, az üveg pici, de sztem így is olcsó, ár-érték arányban!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. január 21.