Ezt a terméket már nem gyártják!

Pupa Oriental Home Spa Arcpakolás
Ár: | 3290 Ft | Kategória: | Pakolások, Hámlasztók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Pupa márkaboltok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: médea, Módosítva: 2019. február 27.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Pupa márkaboltok | |
Kategória: | Pakolások, Hámlasztók | |
Egy igazi szépségelixír fekete agyagból, mely bőrösszehúzó és tisztító hatásáról ismert. Egyenletessé és ragyogóvá varázsolja az arcbőrt. A mirha, opulens fa, ylang-ylang és pacsuli keverékéből álló illat megnyugtató atmoszférát biztosít, míg az értékes aromaterápiás olajok ellazítanak és harmóniába hoznak önmagaddal.
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Ha gyorsan szép bőrt szeretnék, akkor ehhez nyúlok :-) Összehúzza a pórusokat, kisímít, puha pirospozsgás bőr az eredmény. Nagyon szeretem használni. Pattanást nem okozott.

Akciósan vettem én is, de már tovább is adtam. Az iszapos, agyagos pakolásokat amúgy is imádja az arcbőröm, így ettől is csupa jót vártam. Nagyon jól indult, csodás illata van, nem szárított, majd egy pár perc után elkezdett égni és pirosodni alatta a bőröm. Rohantam lemosni, és nem is próbálkoztam utána többet vele.

Csak ismételni tudnám az előttem szólót. Isteni illat, szuper hatás. Babapopsi simaságú lett utána az arcom. A teljes árát is megérné, de 1600-ért csodaszer.

Az illata nagyon ízlik, a hatása fantasztikus. Újjászületett a bőröm.
Hatásában hasonló, mint az AHAVA Holt tengeri iszap maszkja.
Összehúzza a tág pórusokat, egységes, gyönyörű bőrképet eredményez.
Az illata igazi otthoni wellness élményt nyújt.
Most 50 % akció van a PUPÁ-ban, 1600.-Ft körüli összegért hozzá lehet jutni.

Az illata nagyon ízlik, a hatása fantasztikus. Újjászületett a bőröm.
Hatásában hasonló, mint az AHAVA Holt tengeri iszap maszkja.
Összehúzza a tág pórusokat, egységes, gyönyörű bőrképet eredményez.
Az illata igazi otthoni wellness élményt nyújt.
Most 50 % akció van a PUPÁ-ban, 1600.-Ft körüli összegért hozzá lehet jutni.