Madi
Ultra fényes, hidratáló szájfény. Parabénmentes, vegán és cruelty-free.
5 árnyalatban kapható
2025.03.02. 13:47
Kb. 1 hónapja használom Nearly Neutral árnyalatát. A színe nagyon szép, nem túl sötét, érzetre pedig nagyon kellemesen krémes, én nem sorolnám a tipikusan ragacsos szájfények közé. Mínusz egy csillag a tartóssága miatt jár, szerintem viszonylag gyakran igényel újra aplikálást, de még emellett is megéri megvenni, egyik kedvencem lett. :)
2024.10.05. 20:04
Nearly neutral árnyalat van meg. Eddig tartósnak bizonyult, és kellemes viselni, a színe pedig nagy kedvenc.
2024.03.06. 08:29
Nearly Neutral árnyalat van meg, ami egy csodaszép barnás szín. Tartós, nem mászik el, nekem nem érződik ragacsosabbnak más szájfénytől.
2022.12.17. 20:22
Nearly Rose árnyalat van meg, ez egy nude rózsaszín. Szájon nagyon természetesen mutat, egy rétegben nem is igazán látványos, míg két rétegben felkenve szinte tejesen ugyanolyan, mint az üvegben. Inkább rúzsos vagyok, mint szájfényes, viszont van egy nagy kedvencem, ami a Bobbi Brown Crushed Oil-Infused Gloss, így azzal tudom első sorban összehasonlítani. A Rare Beauty szájfénye textúrára vaskosabb és érzésre is ragacsosabb, így a másikkal ellentétben ezt annyira nem ajánlom, hogy rétegezd. Tartósságra hasonlóak, ha nem eszel-iszol, órákat kibír újrakenés nélkül. Az applikátora klassz, nagyon precízen lehet vele dolgozni, viszont eloszlatni picit kényelmesebb a klasszikus formájúval. Tetszik, jópofa, de még mindig a BB a kedvenc.