Ezt a terméket már nem gyártják!

Rdel Young Effect Cookie Nails Körömlakk
Ár: | 500 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 9 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: szasszka, Módosítva: 2021. június 10.
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Mindkettő lakkban fekete flitterek vannak, kör- és hatszögalakúak.
2 színben kapható: 01 crazy cookie - rózsaszín az alapszíne, 02 cookie & dream - nude az alapszíne.
Igazából azt sem tudom minek írok ide jelenleg, főleg ehhez a termékhez amivel vegyesek az érzelmeim..
A lényeg a következő lenne..
Szóval eleinte még újrakenegettem naponta de mostmár nem foglalkozomvele, és olyan szinten feltud idegesíteni mikor látják az emberek és megnézik a lepattogott hibásan kifestet körmeim..
Szóval van mikor megvagyok vele elégedve,van mikor fölöslegesnek érzem.Bár önmagában nem fed jól, csak ha rá kenem valamilyen másik színre,

A lényeg a következő lenne..

A lilát vettem meg anno. Nekem valamiért nem akart rendesen megszáradni. Kap majd még egy esélyt más alap-, és fedőlakkal. Az elképzelés egyébként tetszik

Update: Háááát.... 3 nap után mint a matrica egyben lejött a körmömről. Érdekes mód egyik másik lakkom sem csinálja ezt, pedig van másik fajta Rival de Loop lakkom de ez nagyon gáz... mint a vacak kínai lakkok.
A lilás árnyalat van meg, nagyon mutatós körmöket lehet vele varázsolni egyszerűen. Sajnos nem túl tartós... 3 rétegben szoktam használni, így tetszik a legjobban a végeredmény.

Update:
A nude valamiért nekem sokkal tartósabb, mint a rózsaszín, 6-7 napot bír. Nagyon szeretem, a nude-ból végül is elég két réteg, a rózsaszínből kellett a három. Ha Rossmannban járok, biztos beszerzek még belőle, hogy legyen tartalék. :)
Mindkét színt megvettem, és a nude-ot már ki is próbáltam. Két rétegben már jól fed, de hárommal igazán tökéletes. Szerintem nagyon szép a végeredmény, tartósságáról még nem tudok nyilatkozni, de egyelőre imádom. A Lovely Pastel Pepper lakkokra hasonlítanak, de ezeknek jobban tetszik a színe, illetve az, hogy változó méretben vannak benne a kis fekete bigyók.

Update:

Ahogy megláttam, azonnal meg kellett vennem a lilás árnyalatút. :) Nagyon jól mutat a körmökön. 2-3 réteg azért kell, hogy jól fedjen. Sajnos a tartóssága nem a legjobb. 2 rétegben kentem fel, és 3 nap után elkezdett pattogni. :(

A lila van meg,és nagyon tetszik :) 4 napig bírta a körmeimen ,úgy,hogy volt egy strandolós nap is közte :)
A környezetem szerint dinoszaurusz tojásra emlékeztet,nem sütire :D

A környezetem szerint dinoszaurusz tojásra emlékeztet,nem sütire :D