Rdel Young Quick Dry Drops
Ár: | 699 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 9 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: tamarafekete, Módosítva: 2016. október 20.
Kiszerelés: | 9 ml | |
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Körömlakk gyorsszárító. Egyszerű és gyors.
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
KePalmaKiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
UD: hát az ágynemű teszten elbukott, furcsán puha marad utána a lakk felszíne. Inkább árt, mint használ, mert ha kivárom a normál száradási időt, azzal tényleg kopogós lesz a lakk, ezzel még másnapra sem. Sajnos irány a kuka :-(
Mai impulzusvásárlásom gyümölcse :-)
Vakon vásároltam, ami azt jelenti, hogy előtte nem olvastam el itt a KM-es véleményeket. És ez ezúttal jó döntésnek bizonyult, mert az itteni értékelések alapján biztosan nem vettem volna meg. De mivel fogalmam sem volt róla, hogy nem kapott túl sok dícséretet, jött velem haza.
Valami szárító megoldást kerestem, mert elegem lett abból, hogy huzatnyomos, benyomódásos a körmeim felülete lakkozás után.
Nincs annál bosszantóbb, mint amikor a nagy műgonddal elkészített körömlakk néhány órával a felkenés és alapos szárítás után nyomokat gyűjt be a felületére.
A cseppek használata nagyon egyszerű, a még száradófélben lévő körömre kell rácseppenteni körmönként 1 cseppet, majd áttörölgetni és leitatni a felesleget. Félve töröltem, de gyakorlatilag a cseppentést követő pillanatban már száraz volt a körömöm. Lenyűgöző.
Ha a ma éjszakai ágynemű-teszten is átmegy, akkor tényleg csodaszer. Megelőlegezem neki az 5 csillagot.

Mai impulzusvásárlásom gyümölcse :-)

Ma használtam először ezt a terméket, szerintem egész jó, bár teljesen nem szárítja meg azonnal a lakkot.

nem rossz, segít megszárítani a lakkot, de teljesen kopogós így se lesz egyből. könnyű adagolni és olcsó, nem bántam meg, hogy megvettem.

Hát én nagyon szeretem. Eddig spary formában használtam ilyesmit, de idegesített, hogy csap vagy kád fölé kell ügetnem vele, hogy a lehulló permet ne szennyezzen be mindent és ne csússzunk el utána a kövön az olaj miatt.
Megláttam ezt a filléres cuccot és megörültem neki.
Minden lakkozás végén használom, természetesen az olajtartalma miatt nem alkalmas a rétegek közötti szárításra. Sztem gyorsabban szárad vele mindenféle lakk, nem tapasztaltam a felpuhulást, amit lent említettek a lányok, szerencsére. Gazdaságos is, mert 1 csepp elég 1 körömre, nem folyik le, elpárolog, illetve felszívódik. Adagolni is könnyű, amíg beleér a pipetta a lébe. Később lehet, h nehéz lesz kivarázsolni a folyadékot. Addig is 5-ös.

Megláttam ezt a filléres cuccot és megörültem neki.

vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. a rdel young lakkokkal működik, viszont más márka lakkjaival nem igazán. félig száradt lakkon szoktam használni, és a már száraz részeket is felpuhítja, így az egész lakkozás könnyen tönkremegy.

Elég szkeptikus vagyok az ilyen szárítócseppekkel kapcsolatban, nem tudom eldönteni, hogy tényleg használnak-e; vagy inkább csak az olajos felület ad egy olyan érzetet, mintha megszáradt volna a lakk. Inkább az utóbbira tippelek. Mindenesetre, nem rosszabb, mint a többi ilyen, de szerintem nem érdemes megvenni..

Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia