Ezt a terméket már nem gyártják!

RIVAL loves me

Ár:   599 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   2 x 5 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Rossmann   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: anonymous, Módosítva: 2021. június 10.

Kiszerelés:   2 x 5 ml
Lelőhely:   Rossmann
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

dorcica068

2017. január 26.

Nekem is a Barbie Girl van meg, a 2 rózsaszín árnyalatú. Nagyon nagyon szép csillogós színe van, igaz több réteg kell belőle de nagyon szép erőteljes színe van. A tartóssága is meglepően nagyon jó, bár emiatt lemosni is nagyon nehéz de ez legyen a legkevesebb. Imádom! *.*

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 26.

Feale

2016. február 20.

A 01es glamour Queen árnyalat van meg és imádom főleg a barna felét 2 hetet siman kibír az essence-s gél hatású fedőlakkommal

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. február 20.

luckyschr

Bőrprobléma: Bőröregedés
2015. december 30.

Dec. 30. Ma vettük és ki is próbáltam. A rózsaszín színűeket választottam. Barbie Girl néven van, és tényleg olyan. Nekem talán már túl lányos. Hígabb, mint más körömlakkok, szépen fel lehet kenni, de hogy szép színe legyen, legalább 3 réteg kell. A sötétebb rózsaszín, ami olyan mint az eper, jobban tetszik, mint a másik. Elhasználom mindenképp, de nem ájultam el tőle. 449Ft volt a Rossmannban.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. december 30.

Linda0222

2015. január 2.

dec. 5. A rózsaszínt kaptam ajándékba, nagyon szép felkenve, a profilomba meg is nézhetitek 😊 Aki szereti a rózsaszínt és a csillámosat, annak ajálom 😃 tartósságot még nem tudok mondani, de remélem nem fog hamar pattogni.

Update: Nagyon jó a tartóssága 1 hetet is kibír a fedőlakjával,ami gêlhatású.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. január 2.

Update: Nagyon jó a tartóssága 1 hetet is kibír a fedőlakjával,ami gêlhatású.