Real Techniques

Ár:   $16   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Pandácska, Módosítva: 2015. január 13.

Ár:   $16
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Ecsetek

A Real Techniques Bold Metals kollekciójának luxus árnyékoló ecsete.

Krémes és porállagú termékekhez is használható.

Az ecset minőségi sárgarézből készült a maximális tartósság érdekében. Kialakítának köszönhetően, használata könnyed és kényelmes.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

eve57

2018. január 27.

Szerintem szemhéjra ez nagyon nagy. Én highlighterezésnél használom arcon, és a szemöldök csonton. Concealer és korrektor eldolgozásához is kiváló. Viszont mivel szemhéjra írják, így max pontot nem tudok adni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. január 27.

malnaszorp95

2017. február 6.

Szeretem ezt az ecsetet, mindennapi sminkeléshez használom. Kényelmes a kialakítása, felső szemhéj satírozásához tökéletes.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. február 6.

ercsike76

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. augusztus 18.

Puha a szőre viszont bumszli, mint egy applikátor. Amire jó az a szemhéjalap utáni alapszín felvétele. Vagy ha telibe akarnánk satírozni az egész szemhéjunkat. Próbáltam szem alatti korrektor eldolgozásához, azt meg szinte letörli, olyan pufi.
Szép fényes, szupi a polcon :-)
Már nem tudom hanyadik elégtedetlen írásom a RT ecsetekről de valahogy mindíg besz.pom :-( Olyan jó a marketinszövegük...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. augusztus 18.

Szép fényes, szupi a polcon :-)

nadalandy

2016. január 9.

Nekem ez az ecset tul nagy arnyekolasra es tul puha is, igy nem tudok vele szepen dolgozni. De feltalatam magam vele, mert nagyon jo minosegu es nagyon jo dizajnja van.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. január 9.

Pandácska

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2015. január 13.

Hol is kezdjem... szóval az ecset szép vagy inkább gyönyörű. A kialakításának köszönhetően kellemes a fogása, jó helyen van a súlypontja (remélem ez a megfelelő kifejezés). Azt mondják puhább, mint az eddigi ecsetek. Én ezt nem érzem, de lehet, hogy velem van a baj. Nem tűnik puhábbnak, pedig direkt tapogattam a régi RT ecseteket is. Talán ez nem is lényeges, mert már azok is nagyon puhák voltak. Azért majd kíváncsi leszek más véleményére is! Eddig 5 pont. Szóval ezt az ecsetet ugye a szem árnyékolásához meg satírozáshoz találták ki. A festéket szépen felveszi, leadja meg minden, de szerintem túl nagy az ecset feje. Kétszer akkora, mint az összes többi ilyen típusú ecsetem. Pedig elvileg nagy szemeim vannak, de valahogy ez mégsem kényelmes. Mivel ilyen téren nem lettünk barátok, ezért befogtam korrektor ecsetnek. A szem alatt tökéletesen dolgozik, nekem erre a célra jobban megfelel. Még nem tettem ilyet, de ő az első RT ecset akitől levonok egy pontot, mert a méretét egy picit elszámolták. Szép is, jó is, de nem ott, ahova tervezték, ezért számomra kihagyható. Ha eltűnne, mert elvinné a kismanó aki a zoknikat is lopkodja, nem venném újra.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. január 13.