Real Techniques

Ár:   $16   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: bejus89, Módosítva: 2015. szeptember 10.

Ár:   $16
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Ecsetek

Az ecsettel elfüstösítheted az éles vonalakat.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

karaibrahimgil

2018. október 20.

Megörököltem Aidától az ecsetet, és imádom. 💓 Annyira puha, jó fogású és könnyű vele dolgozni! Eleinte tartottam tőle, hogy a szem alatti területhez túl nagy a feje, de mivel szemhangsúlyos sminket hordok a mindennapokban is, egész jól megy már a füstös satírozás is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. október 20.

eve57

2018. január 27.

Nagyon jól veszi fel a pigmenteket, amiket szépen oszlat el a szemhéjon. Kiváló a mélyítő vonalban, vagy matt púdert pakolni a szemhéjra. Szatén, metál festékekhez nem felel meg, de nem is erre lett tervezve. Nem hullajt szőrt, jól tisztítható.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. január 27.

umpalumpa

Bőrprobléma: Bőröregedés
2017. február 3.

Kicsit nagyobb a feje, mint amire számítottam, de ez pont nem baj, mert a másik 2 crease ecsetem feje kisebb és tovább tart vele a munka. Ha közel természetes sminket szeretnék pont jó, hogy lehet vele nagyolni, gyorsabban végezni. Nagyon könnyű tisztítani, hamar szárad és szép. Könnyen megtalálom a többi eszköz között, amiket egy pohárszerű tartóba állítva tartok, mert fehér a feje és kicsivel hosszabb, mint a többi.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2017. február 3.