Real Techniques

Ár:   $30   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   5 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: NoraH, Módosítva: 2015. október 15.

Ár:   $30
Kiszerelés:   5 db
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Ecsetek

A készlet 5 ecsetet és egy clutch-ot tartalmaz.

• tapered foundation brush (exkluzív) - hagyományos „macskanyelv” formájú alapozóecset
  • base shadow brush - a Starter Set alapdarabja új köntösben, szemfesték felviteléhez
  • fine liner brush - szintén a Starter Set-ből ismert tusecset, folyékony és gél állagú tushoz
  • angled highlighter brush (exkluzív) - ferdén vágott ecset kiemeléshez, kontúrozáshoz
  • multi task brush - a Travel Essentials-ben megjelent multifunkcionális púderecset

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Blackxentric

Bőrtípus: Zsíros
2019. augusztus 16.

A highlighter ecset a kedvencem közülük. Nagyon szépen tudok dolgozni vele. A többi is nagyon jó és jó minőségű. Az alapozó ecsetet eladtam, mert nem használnám, de biztos az is nagyon jó.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. augusztus 16.

tara95

Bőrtípus: Zsíros
2019. január 11.

Csak az alapozó ecset van meg, de odavagyok érte. Vizes bázisú bb krémhez használom, jobban bevált mint a zoeva buffer, nem hullik, elegáns, öt csillag :)

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. január 11.

bigbogesz

2017. január 30.

Ebben a csomagban megtaláltam a legjobb highlighter ecsetet, egyszerűen gyönyörűűű és nagyon puha, az olcsóbb highlightereket is szépen felviszi. Az alapozóecseten sokat töprengtem,próbálgattam,hogy mire lesz alkalmas,s nekem a korrektor bőrömbe püfölésére jól bevált. A szemfesték ecsetet a szemfesték satírozására használom, nagyon szépen lehet vele dolgozni.A tusecset az egyedüli,amit nem tudok kihasználni. Összességében nagyon jó kis csomag.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 30.

mujerconfused

2016. július 24.

Iherbes szerzemény, most kivételesen megvettem az eredetit. Az alapozó eset sajnos nekem sem vált be, pedig nagyon kíváncsi voltam rá, fogalmam sincs, hogy milyen típusú alapozót lehetne vele normálisan felkenni. A többi nagyon szuper, a tusecset a legérdekesebb számomra, kínai dupeja már volt másik készletből és nem igazán szerettem, de ennek az eredetinek sokkal jobb tartása van, nagyon könnyen lehet vele dolgozni, furi viszont, hogy a base shadow brush semmivel sem tér el a másolattól - nem értem a kínaiak másolási módszereit :D egyébként jó kis készlet, tényleg kár azért az alapozóecsetért..

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. július 24.

Anheszenamon

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2016. február 11.

Nagyon szeretem ezt a szettet, egyedül a lapos alapozóecsetet nem használom. A hozzá tartozó táska is nagyon dekoratív, utazáshoz biztosan bevetem majd. Az ecsetek kiváló minőségűek, puhák, nagyon szépen lehet velük dolgozni. Nagyon megérte az árát, nálam napi használatban vannak.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. február 11.

orybea

2016. február 10.

A clutch-csal nem tudok mit kezdeni, mert utazáshoz nagy, táskának meg túl lapos, és a fehér nem is színem. Talán majd nyáron valahogy. Mindent funkciója szerint használok, kivéve az alapozó ecsetet, azzal én krém pirosítót viszek fel, az alapozóm meg essence kabukival. Én kedvelem ezeket az ecseteket. Kellően tömött/kellően lágy, szépen felszedik az anyagokat és nem tartják magukban, jól leadják.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. február 10.