Real Techniques Deluxe Gift Set
Ár: | $30 | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | 5 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: NoraH, Módosítva: 2015. október 15.
Ár: | $30 | |
Kiszerelés: | 5 db | |
Lelőhely: | drogériák, online | |
Kategória: | Ecsetek | |
A készlet 5 ecsetet és egy clutch-ot tartalmaz.
- tapered foundation brush (exkluzív) - hagyományos „macskanyelv” formájú alapozóecset
- base shadow brush - a Starter Set alapdarabja új köntösben, szemfesték felviteléhez
- fine liner brush - szintén a Starter Set-ből ismert tusecset, folyékony és gél állagú tushoz
- angled highlighter brush (exkluzív) - ferdén vágott ecset kiemeléshez, kontúrozáshoz
- multi task brush - a Travel Essentials-ben megjelent multifunkcionális púderecset
A highlighter ecset a kedvencem közülük. Nagyon szépen tudok dolgozni vele. A többi is nagyon jó és jó minőségű. Az alapozó ecsetet eladtam, mert nem használnám, de biztos az is nagyon jó.

Csak az alapozó ecset van meg, de odavagyok érte. Vizes bázisú bb krémhez használom, jobban bevált mint a zoeva buffer, nem hullik, elegáns, öt csillag :)

Ebben a csomagban megtaláltam a legjobb highlighter ecsetet, egyszerűen gyönyörűűű és nagyon puha, az olcsóbb highlightereket is szépen felviszi. Az alapozóecseten sokat töprengtem,próbálgattam,hogy mire lesz alkalmas,s nekem a korrektor bőrömbe püfölésére jól bevált. A szemfesték ecsetet a szemfesték satírozására használom, nagyon szépen lehet vele dolgozni.A tusecset az egyedüli,amit nem tudok kihasználni. Összességében nagyon jó kis csomag.

Iherbes szerzemény, most kivételesen megvettem az eredetit. Az alapozó eset sajnos nekem sem vált be, pedig nagyon kíváncsi voltam rá, fogalmam sincs, hogy milyen típusú alapozót lehetne vele normálisan felkenni. A többi nagyon szuper, a tusecset a legérdekesebb számomra, kínai dupeja már volt másik készletből és nem igazán szerettem, de ennek az eredetinek sokkal jobb tartása van, nagyon könnyen lehet vele dolgozni, furi viszont, hogy a base shadow brush semmivel sem tér el a másolattól - nem értem a kínaiak másolási módszereit :D egyébként jó kis készlet, tényleg kár azért az alapozóecsetért..

Nagyon szeretem ezt a szettet, egyedül a lapos alapozóecsetet nem használom. A hozzá tartozó táska is nagyon dekoratív, utazáshoz biztosan bevetem majd. Az ecsetek kiváló minőségűek, puhák, nagyon szépen lehet velük dolgozni. Nagyon megérte az árát, nálam napi használatban vannak.

A clutch-csal nem tudok mit kezdeni, mert utazáshoz nagy, táskának meg túl lapos, és a fehér nem is színem. Talán majd nyáron valahogy. Mindent funkciója szerint használok, kivéve az alapozó ecsetet, azzal én krém pirosítót viszek fel, az alapozóm meg essence kabukival. Én kedvelem ezeket az ecseteket. Kellően tömött/kellően lágy, szépen felszedik az anyagokat és nem tartják magukban, jól leadják.