Real Techniques

Ár:   $7.48   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:     Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Theresia, Módosítva: 2017. január 25.

Ár:   $7.48
Kiszerelés:
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Ecsetek

Az Expert Face Brush kistestvére elengedhetetlen a jól eldolgozott korrektorhoz. Ideális krémes és folyékony termékekhez is.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan

Illa

2023. november 9.

Nekem nagyon bevált. No name concealer ecsetről váltottam, óriási a különbség. Ezzel öröm dolgozni es tökéletes a végeredmény. Minden fillért megér.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2023. november 9.

inspiredina

2023. február 19.

Nekem nem igazán jött be, kicsit szúr a szemem körüli használatnál. Még próbálkozom vele.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2023. február 19.

juccpucc

2021. február 16.

Nagyon szeretem, puha, tömött, a mérete is teljesen jó, és nem hullik a szőre. Nagyon jó vele dolgozni a szem környéken is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. február 16.

BTimi24

2020. október 27.

Nem is értem, hogy nem találtam rá erre korábban. Az expert face brush évek óta a kedvenc ecsetem alapozáshoz, ez ugyanaz, csak kisebb változatban. Szem alá és bőrhibákat is eldolgozni vele tökéletes.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. október 27.

MLotti

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2020. január 22.

Évekig küszködtem azzal, hogy relatíve hosszú körmeimmel hogyan használjam a tégelyes korrektorokat, anélkül hogy a cucc fele a körmöm alatt landolna. Aki hasonló cipőben jár, annak nagyon ajánlom! Piszok jól lehet vele eldolgozni mind a sűrűbb, mind a folyékony korrektorokat, illetve én gyakran használom szemhéjalapozáshoz is.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. január 22.

danyadi77

Bőrprobléma: Bőröregedés
2018. február 20.

Leginkább kézzel tapogatom fel a korrektort, ha mégsem, akkor ezt kis ecsetet veszem elő, pláne szem alá és pláne krémesebb termékhez. Most már jobban szeretem,mint a lapos társát. Minősége a szokásos RT, nincs rá panasz.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2018. február 20.

HRenata

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2017. február 21.

Egyik új szerzeményem. A "nagytestvért" használom alapozóhoz, most megvettem ezt is szem alá korrektorhoz. Puha, tömött, pillanatok alatt tökéletesen eldolgozza a terméket, nem hullik, és szép is.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2017. február 21.