Real Techniques Miracle Airblend Sponge+
Ár: | 3700 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | drogériák, online | Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
A krémet feltöltötte: BaloghF, Módosítva: 2021. december 16.
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | drogériák, online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
Kisimítja és elfedi a finom vonalak és bőrhibák megjelenését a ragyogó és csík mentes eredményért. Légkönnyű habszivacs, amely közepesen vagy teljes mértékben fedi a bőr felületét. 3 pontos precíziós alkalmazás az egyenletes alapozáshoz.
Fura az állaga a simához képest, lassan ugrik vissza a formájába, és érdekes a felülete. Ez lehetne akár forradalmi újítás is, de semmivel sem szebb vele a végeredmény, mint a sárgával, sőt... Kimosni picit könnyebb, mint a Miracle Sponge-ot. Sajnálom, hogy nem itt néztem utána, egy vélemény is elég lett volna, hogy ne vegyem meg. Nic és Sam kicsit elszállt a sikertől, és egyre vackabb dolgokat dobnak piacra.
Friss: kipróbáltam szárazon, egészen jól működik, talán kicsit szebben is dolgozik így, de összességében nem ér meg 3000+ forintot. Nagyon nem.

Jajj, honnan kezdjem?! Van egy Beautyblenderem, ami már viszonylag régi, de egyébként teljesen hibátlan. Ennek ellenére úgy gondoltam, hogy csak veszek egy újat, de aztán úgy jött ki a lépés, hogy inkább ennek adtam egy esélyt. Hát, nem kellett volna. Más anyagból van, ami nem lenne baj, de azt tapasztaltam, hogy ha benedvesítem, akkor szinte beissza az alapozót és kb. semmi nem kerül a bőrre. Jobb az eredmény, ha szárazan alkalmazom - írja is a tájékoztató, hogy szárazan matt és teljes fedést lehet elérni vele - de valahogy mégsem az igazi.
Ki akartam tisztítani, ezért bedobtam a mosógépbe (a b.blenderemet is így szoktam), de ugyanolyan foltosan vettem ki, mint mosás előtt...a blender minden mosás után olyan mint új korában. Ez nem... Na mindegy is, lehet használni. De ha nem akar az ember Beautyblender-re beruházni, akkor az eredeti Real Techniques sminkszivacs is sokkal jobb mint ez.