Real Techniques Retractable Lip Brush
Ár: | $6 | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Pandácska, Módosítva: 2014. január 16.
Ár: | $6 | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Összecsukható ajakecset, tömött, kúpos véggel.
Ideális rúzsok, szájfény és ajakfilc felvitelére
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Szeretem az RT ecseteket, de ez nem jött be. A gagyi ajakecset is jobb ennél. Valahogy nem veszi fel a festéket (rúzst) és csak oda-vissza kenegeti a számon. Ráadásul a kupakja is megrepedt néhány használat után, pedig nem erőltettem, nem dobtam le. Direkt összecsukható ecsetet kerestem a 100 éves oriflame-s helyett, de azt sokkal jobbnak tartom ennél.

Precízen lehet vele dolgozni, de amúgy semmi különös, csak kellett új táskába rakható ajakecset. Viszont az átlátszó műanyag kupak már nem zár jól, nagyon hamar elrepedt....

Akciósan vettem egyet kipróbálni, őszintén szólva nekem nem igazán esik kézre ez az ecsetes rúzsozás. Szép precízen lehet vele dolgozni egyébként és elég masszívnak tűnik a szerkezete is.

Multifunkciós: korrektorecsetként is kiválóan teljesít
Szőr anyaga: szintetikus (cruelty free)
Amiért szeretem +++:
+ A szőr selymes és puha, nem hullik + jól felveszi a krémes anyagot + utazóbarát méret + van kupakja + összecsukható
Amiben lehetne jobb:
- a kupak nem zár jól
- a porokat nem adja le szépen, pedig sok szintetikus szőrű képes rá.

Multifunkciós: korrektorecsetként is kiválóan teljesít
Szőr anyaga: szintetikus (cruelty free)
Amiért szeretem +++:
Amiben lehetne jobb:
- a kupak nem zár jól
- a porokat nem adja le szépen, pedig sok szintetikus szőrű képes rá.

Fantasztikusan praktikus, igényes, szép kivitelezésű darab. Jól védi a kupakja, tényleg táskába bedobós. Az ecset jó minőségű, nem csíkoz, nem szúr, nem kemény, nem hagy el szálakat használat közben és utána sem. A mérete is pont ideális. Csak ajánlani tudom mindenkinek. :) 5*

Nekem is az első rúzsecsetem és nagyon imádom, habár a kupakját elvesztettem

Nekem is az első rúzsecsetem és nagyon imádom, habár a kupakját elvesztettem

Első rúzsecsetem, szeretem, hogy van kupakja, nekem megfelel.

Első rúzsecsetem, szeretem, hogy van kupakja, nekem megfelel.

Azért vettem meg, hogy magammal tudjam vinni a táskámban, ha aznap élénk színű rúzst viselek, és eddig sehol sem láttam visszacsukható ajakecsetet. Teszi is a dolgát, nagyon praktikus, mert feleakkora, mint általában az ecsetek lenni szoktak, és végre nem kenem össze a táskáimat. :D

Nekem sajnos nem annyira vált be. Erősnek találom a szálait, nem biztosít egyenletes felvitelt. De ez csupán az én véleményem. Jobban megy a felvitel enélkül az ecset nélkül.

Annyira cuki rózsaszín, jó minőségű és nagyon kis kompakt. Nem lehetett neki ellenállni.