Real Techniques

Ár:   $6   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   1 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Pandácska, Módosítva: 2014. január 16.

Ár:   $6
Kiszerelés:   1 db
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Ecsetek

High-tech szilikon heggyel ellátva, amivel simán, precízen applikálható a folyékony vagy krémes szemhéjtus.

Sima applikációt biztosít, így a bőr nem húzódik, rántódik.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Puszedligirl

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2018. február 10.

Ő az első real techniques ecsetem, kedvelem. Kézre áll, vékony vonalat húz, szépen lehet vele precíz vonalat húzni. Eddig több ecsetet is kipróbáltam más márkáktól, de ő vált be a legjobban.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. február 10.

Londa

2016. október 11.

Praktikus egy valami. Sosem lattam a termeket azelott...teljesen veletlenul bukkantam ra egy kiarusitason... elvolt vegyulve mindenfele markas es noname piperecucc kozott. Eloszor csak neztem hogy mi a turot lehet ezzel kezdeni...majd gyorsan felugrodtam kremmaniara es utananeztem. Mivel az ara is tok jo volt ezert nem is volt kerdeses hogy megveszem-e. En ugyanis mar mindennel probalkoztam szep tusvonalat huzni...mar annyi mindent kiprobaltam. A legutobb az Essence ecsete valt be erre a celra de mar megolt a kivancsisag hogy kiprobaljam ezt a teljesen mas szerkezetu ecsetet is. Nem azt mondom, hogy nem igenyel kezugyesseget...ugyanis ha az nincs meg benazhatunk akarmeddig ugyis csak valami elszerencsetlenkedett dolog fog kisulni. Nekem egyenlore ez a valami ugy bizonyul hatasosnak ha nem probalom elkapkodni... ugyanis a rohano vilagba hajlamos vagyok elsietni a dolgokat, ilyenkor persze nem minden sul el ugy, ahogy azt szeretnenk. Ha figyelmesen dolgozom vele, konnyen tudom szabalyozni a tusvonal vekonysagat vagy vastagsagat illetve nagyon szep kis farkincat lehet vele huzni ...szebbet mint barmilyen ecsettel...ez gondolom a teljesen hegyes csucsanak koszonheto. Egyetlen negativum amit ellene feltudok hozni az a nehezkes tisztitas... sokkal nehezebben tisztithato mint barmilyen ecset...de hat ez ne legyen a vilag vege... tolem az 5 csillagot megkapja.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. október 11.

mujerconfused

2016. október 2.

Elsőre furi használni, de ha megszokta az ember, szép határozott vonalat lehet vele húzni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. október 2.

Csermely

2016. május 25.

Szeretem a tus ecseteket és magát a márkát is de ezzel az egy ecsettel nem vagyok valami jóban, vagy én vagyok hozzá béna vagy az ecset egy 0

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. május 25.

Kimi

2014. december 1.

Egy kérdésem van: Mégis hogy a fenébe tudtam én enélkül az ecset nélkül létezni?!
Csak úgy siklik a bőrön és pár kézmozdulattal később, voálá, kész a hibátlan tusvonal. Tusmániás csajoknak kötelező darab!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. december 1.

Kodi

2014. szeptember 27.

Még béna vagyok hozzá, de kitartóan próbálkozom. Akkor sikerül a legjobban a tusvonal, hogyha egészen a belső szemzugtól húzom, de ha Angelina Jolie féle cicafarkat szeretnék csak húzni... na ezzel nem jön össze. Tipp valakitől? Vagy oktató-nevelő célzatú jó kis blogbejegyzés?

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2014. szeptember 27.

Pandácska

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2014. május 19.

Az elején fura, kell egy-két alkalom mire megszokja az ember, de utána nagyon szép tusvonalat lehet húzni vele. Nagyon jól feltapad erre a szilikonos „tüskére” a zselés tus, emiatt nem könnyebb tisztítatni, mint pl. egy szőrös ecsetet. Én azt hittem, hogy könnyebb lesz, mert csak úgy lecsúszik róla, de persze az a jó, hogy nem, mert így nem kell folyamatosan a tégelybe mártogatni, elsőre felveszi szépen a festéket.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. május 19.

Csucsu

2014. május 14.

Olyan szép tusvonalat nem húztam még egy ecsettel sem, mint VELE :) Imádom! 5***

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. május 14.

Nanaho

2014. április 11.

Ma próbáltam ki,eddig nagyon tetszik :D Sokkal könnyebben siklott mint a rendes tusecseteim,1 húzással tökéletes vonalat tudtam húzni.Pici korrigálás kellett a szempilláknál fölül de valami gyönyörű lett.Imádom!! :):)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. április 11.

Pöti

2014. február 21.

Megtörtént a próba! Kisebb nevetőgörcs közepette tettem fel vele a zselés tust... Fura jószág ez az ecset... :D Még gyakorolni kell vele, mert teljesen máshogy működik, mint a szőrös társai. Jóban leszünk, azt érzem. De kitartóan keresem a tökéletes Tusecsetet! A ferdékkel sajnos nem tudok úgy bánni, ahogy szeretném, inkább az ilyen fine liner-ekkel tudok szép vonalat húzni, szeretem a vékony farkincát a szemem a sarkában, azt meg sajna csak a filcekkel tudok profin, azok viszont nagyon hamar tönkremennek... Na de szép körmondat volt ez... :D Egyelőre 4*, de visszajövök még... :P

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. február 21.