Reformkence

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Ajakápolók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Cicka, az összetevőket feltöltötte: Reformkence, Módosítva: 2013. szeptember 5.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Hiányzik. Feltöltöm
Kategória:   Ajakápolók

Színezett ajakápoló a természetes, mégis csillogó hatásért.

Összetevők: Sheavaj,  Kakaóvaj,  Méhviasz,  Olívaolaj,  100% Tisztaságú Illóolaj,  Méz,  Rózsaszín Agyag

Tiria

Cicka

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2013. június 4.

Most színezettet vettem és jól tettem! Isteni az illata,nagyon szép szájszínt csinál,tulajdonképpen csak felerősíti a saját színt és hozzátesz egy kis pluszt.Nagyon jól néz ki felkenve,szépen csillog.Az állaga lágy és selymes,nagyon kellemes érzés,bár én lenyalogatom hamar. :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2013. június 4.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Az INCI a szabványosított kozmetikai összetevő lista rövidítése (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients). Ezzel az "álösszetevővel" jelezhető, ha egy terméknek nincsen INCI listája, például mert nem hagyományos kozmetikum, patikai termék, étrendkiegészítő, nem egyértelműen beazonosíthatóak nála a szabványos összetevőnevek vagy pedig egyáltalán nincsenek is összetevői.