Remington Pearl Hajsütővas (Kúpvas) Ci95
Ár: | 8990 Ft | Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | elektronikai boltok, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: agi.greendaygirl, Módosítva: 2017. február 8.
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | elektronikai boltok, online | |
Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |
Professzionális hajsütővas (kúpvas) igazgyöngy bevonattal szoros hullámok és laza loknik formázásához egyaránt ideális.
- Újgenerációs kerámia bevonat igazgyönggyel: 8 x kíméletesebb, 5 x kopásállóbb
- Speciális kialakítás (kúpvas) a tökéletes loknik létrehozásához
- Digitális hőmérséklet beállítás LCD kijelzővel: 130ºC - 210ºC
- 30 másodperces felmelegedési idő
- Automatikus kikapcsolás funkció 1 óra működés után
- Hőmérsékletszabályozó biztonsági funkció: meggátolja, hogy a hőmérséklet véletlenül elállítódjon
- A formázó vége hideg marad
- Automatikus feszültségilleszkedés 3 méteres szalon kábel
- Hőálló táska és kesztyű
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Az én szögegyenes hajamat hiába hullámosítottam korábban, 1 óra múlva már nyoma sem volt a hullámoknak, utolsó reményem volt ez a hajsütővas volt. Nem hittem a szememnek, ez valami csoda! Nagyon tartós hullámokat lehet vele készíteni, könnyű vele dolgozni, csak ajánlani tudom!

Evek ota megvan, szeretem.
Elkepeszto tartos hullamokat csinal ugy, hogy meg hajlakk sem kell hozza. Siman birja napokig, a hajmosasig, pedig vastagszalu hajam van ami mindent kirug, de ez zsenialis.
Mostanaban viszont nem hasznalom gyakran mert valahogy a nagyobb, lazabb hullamok jobban tetszenek ujabban, igy vettem egy vastagabb kupvasat, a testveret, remelve, hogy hasonloan tartos hullamokat csinal mint ez, de sajnos kozel sem.

Evek ota megvan, szeretem.

Nagyon szeretem, kb. másfél hónapja van meg. Szép hullámokat lehet vele csinálni, és ami a legjobb, hogy iszonyú tartósra csinálja meg őket 180 fokon is 7 mp-ig a vason tartva, pedig normál vastagságú a hajam. A vele készített hullámok napokig simán benne maradnak szépen, de nekem még akár hajmosásig is, ha kímélve vannak. A design gyönyörű, nem tudok rosszat mondani erről a hajsütővasról, ár-érték arányban verhetetlen.

Az egyetlen hajsütővas amivel megmaradnak a hullámok a hajamban a következő hajmosásig. Már 5-6 éve megvan de még mindig tökéletesen működik és az ára is kedvező, könnyű megtanulni használni, csak ajánlani tudom.

Évek óta szemeztem vele, kb. amióta piacra dobták. Mindig halogattam a megvételét, így amikor idén előkerült a "Mit kérsz karácsonyra?" téma, rá esett a választásom. Nagyon izgatott voltam miatta és nem is okozott csalódást. Először is gyönyörű, nagyon eltalálták a designt, megvett kilóra. Nagyon tetszik, hogy tettek rá LCD kijelzőt, igazán minőségi érzést kelt. A kábel kellőképp hosszú, viszonylag gyorsan melegszik és mivel maga a szerkezet könnyű, nem zsibbasztja el a karomat használat közben. Nekem nem okozott problémát a használata, mert a másik hajgöndörítőmet (Imetec Bellissima Multicurl) is gyakran használom kúpvas módjára. A kesztyűt sem használtam még hozzá, de azért jó, hogy van. Én 150-160 °C-on használom, a végeredmény pedig fényes, tartós göndör tincsek, olyan igazi királylányos frizura. Szerintem sokkal szebb eredményt ad, mint egy hagyományosnak mondható csipeszes hajsütővas. A tokja is nagyon szép. Élettartam szempontjából a Remington még sosem hagyott cserben, remélem ő sem fog. :)

Kezdő tapasztalatok:
Hosszú hajam egésze is ráfér erre a kis rúdra, aminek nagyon örülök, arra számítottam hogy 2 részletben kell sütnöm majd. A kesztyű ugyan nem hőálló (max nem ég oda) de nagyon hasznos kis kellék, illetve a forgó kábel is szuper. Picit is nedves hajon semennyire nem maradnak meg a hullámok, szárazon is kezdem úgy érezni 1 óra után hogy kezdenek elhagyni, de még tanulom a technikát. Az eszköz helyes tartása kiküszöböli a bajlódásaimat, utólag nagy könnyedség, hogy végre nem csúsznak le a feltekert tincsek. Hiper-szuper gyorsan besütöttem a nagy mennyiségű, hosszú hajamat. :O Következő hajmosásig simán benne maradnak a laza hullámok. Hihetetlen!

Kezdő tapasztalatok:

Ez a harmadik kúpvasam, a másik kettő, szintén remington kúpvasamtól megváltam, mert nem hozta a várt eredményt.
Nem véletlen ez a hype körülötte, tényleg szuper tartós loknikat csinál. Én tudok vele laza hullámokat és göndör fürtöket is csinálni, pedig nekem vastagszálú a hajam, más hajsütővel nem volt tartós, ezzel több napig kibírja.
Azt hiszem megtaláltam a tökéletes hajgöndörítőt, nagyon boldog vagyok. :)

Azt hiszem megtaláltam a tökéletes hajgöndörítőt, nagyon boldog vagyok. :)

A legjobb. A legjobb valaha.
Több, mint 10 éve megvan, tökéletesen működik a mai napig. Az amúgy is göndör hajam álomszerű csigákba-rendezéséhez használom, maga a hollywoodi glam a végeredmény. Mosástól-mosásig kitartanak a loknik. Könnyű használni, gyorsan melegszik a mai napig is. Szerintem az egyik legrégebb óta forgalomban lévő hajformázó, nők milliói lehetnek hálásak a tervezőnek. :-) És a virágokat is nagyon szeretem, igazi csajos darab.

A legjobb. A legjobb valaha.

8 éve megvan, mindenhova utazik velem. Alapból göndör a hajam, de ez rendezett, fényes loknikat csinál, így sose hagyom ki. A fodrászom is ilyet használ. Használtam rövid hajjal, derékig érővel, mindenhogy szeretem. Nekem tartós, igazából csak hajmosás után használom, utána 3 nap után kis ráerősítés a bekócosodott tincseken. Remélem még kitart sokáig! :)

A 32mm-es "testvére" bejött, így emiatt is vettem meg.
Valamint az olvasott vélemények alapján.
Kiemelték a tartósságát, ezzel kapcsolatosan mindig szkeptikus vagyok, viszont ezzel tényleg tartósabb eredményt érek el, mint bármelyik másik vasammal. Igaz, kúpvasból másmilyet még nem próbáltam.
Szerintem jóbarátok maradunk! :)

A 32mm-es "testvére" bejött, így emiatt is vettem meg.
Valamint az olvasott vélemények alapján.
Szerintem jóbarátok maradunk! :)