Remington S7200 Wet2straight Hajsimító
Ár: | 15710 Ft | Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | elektronikai boltok, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Merla, Módosítva: 2015. november 16.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | elektronikai boltok, online | |
Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |
A hagyományos hajvasalókkal ellentétben az S7200 Remington hajvasalót nedves hajon is alkalmazhatjuk, nem szükséges a hajat megszárítani hajvasalás előtt.
A hajszálakban levő nedvesség gőz formájában speciális szellőző lyukakon keresztül távozik. A hajvasalás így gyorsabb, mivel nincs szükség előzetes hajszárításra, ez a Remington hajvasaló nedves hajon azonnal használható.
- Új generációs kerámia hajvasaló lapok, hőre aktiválódó, a haj begöndörödését gátló mikro kondicionáló technológiával, tartós hajkiegyensítés.
- Száraz és nedves használatra külön beállítási lehetőség.
- 110 mm hosszú hajvasaló lapok
- Ergonomikus kialakítás
- Digitális hőmérsékletszabályozás LCD kijelzővel, 10 beállítási lehetőséggel: 140-230 °C
- Hőmérsékletszabályozó biztonsági funkció: meggátolja, hogy a hajvasaló hőmérséklete véletlenül elállítódjon
- 15 mp-es, gyors felmelegedés, a hajvasaló sípol ha kész
- Turbo Boost funkció: azonnali legmagasabb hőfok eléréséhez
- Ez a hajvasaló automatikusan kikapcsol egy óra használat után
- Automatikus feszültségilleszkedés
- Körbeforgó vezeték
- Hőálló táska
A S7200 Wet2Straight Remington hajvasaló 5 év garanicával kerül forgalomba.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Nekem is ez a típusú hajvasalóm van. Heti 1-2x vasalom ki vele a hajam. Nagyon nagyon szeretem, szép fényes és puha lesz tőle és mivel alapjáraton egyenes a hajam (elfeküdni szoktam) ezért nekem a következő hajmosásig szög egyenes tőle:) 140 fokon használom mindig. 5 csillag!!!!! :)

Nagyon nagyon pozitív, hogy lehet vizesen használni, tényleg időmegtakarítás. Jók a fokozatok, a digitális kijelző, és a fokozatzár: használat közben nem lehet véletlenül elállítani a hőmérsékletet.
Viszont nem egyenletesen fogja a hajam, egyik oldalon gyakran kicsúszik a haj. Ha kicsit is kisebb,vékonyabb már csúszik ki és marad hullámos az a rész, többször át kell menni rajta. 4-es

Szeretett régi Remington hajvasalóm kábele felmondta a szolgálatot, így új után kellett néznem. Abban biztos voltam, hogy maradok a márkánál! Sokáig gondolkodtam hogy melyik típusát válasszam a Remimgtonnak. Végül erre esett a választásom 1 hónapnyi keresgélés után. Mivel az ára számomra nem mondható kis összegnek, nem szerettem volna elhamarkodottan dönteni. Főleg a nedves hajon való használat miatt választottam. Ma kaptam kézhez ki is próbáltam egyszerre! Azt kell hogy mondjam megérte válogatni. Hamar felmelegedett, kényelmes fogni, kézre áll, tetszik az, hogy állítható a hőmérséklet (az előző szerkezetem régi típusú volt) alig kell összenyomni és már siklik is a hajamon. Gyorsan kiegyenesitette a hajamat, nem húzta, tépte. A végeredmény tökéletesen egyenes és fényes haj! Őt már nem eresztem :P Jobban nem is végezhetné a dolgát. Következő próbája a nedves haj lesz :)

Én nagyon sokat vaciláltam melyik Remington hajvasalót vegyem meg... A Therapy szériából valamelyiket vagy ezt.
De mivel nem nagyon hiszek ebben a hőre aktiválódó argán olaj és a többi "miszlegmaszlagban" így hamar letettem róluk.
Mivel hullámos göndör hajam van erre esett a választásom és szerintem nagyon is megéri. Meg kell tanulni kezelni és használni ezt a hajvasalót nem pedig egyszer ki vasalja az ember a haját és azt mondja nem jó... Mert nem mindegy hogyan teszi ezt az ember. Be kell járatni,mint a többi hajvasalót is. Nekem gyönyörűen ki vasalja a hajam fényes lesz tőle és puha . És míg az előző Remington hajvasalómmal sose tudtam szögegyenesre kivasalni a hajam úgy hogy tartós legyen ezzel sikerült. És sokkal kevesebb idő alatt végzek vele bármelyik eddigi hajvasalómmal ellentétben. Az,hogy nedves hajon használható pont az i betűre. Nagyon jól teljesít úgy is. Én összességében megadom a csillagos 5-t erre a hajvasalóra. Ennél jobb nem volt még és nem is lesz szerintem :)

Nekem nagyon furcsa használni. Mintha erősebben kéne fogni,mint a régi hajvasalómat. A kisebb,vékonyabb részeket nem vasalja ki,többször át kell mennem rajta. Lehet visszaviszem holnap :(

Volt egy régebbi Remington hajvasalóm (már vagy 4-5 éves), az sokkal jobb. Gyorsabban bemelegszik, és szebben vasal. Ez ugyan tényleg tud vizes hajat vasalni, de többször is át kell mennem rajta, hogy egyenes legyen. Szívesebben használom a régebbi vasalómat e helyett. Csalódás volt...

Ma vettem, holnap viszem vissza. Már kibontásnál karcosak voltak a lapok, a hajvasaló oldalán a műanyag meg sorjás. Ennyi pénzért nem ezt várnám. Olyan mintha az a rész karcolná az alatta lévő lapot, ahol a gőzt kivezetné amikor vizes hajon használjuk. Lehet, hogy selejtes terméket fogtam ki, de ez nevetséges. Nagyon szomorú vagyok, mert annyira vágytam rá. :(

Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia