Jucccc
2015.02.07. 02:28
Soros műszempillához teljesen jó! 24-48 órán át is tarthat! Annyi a trükk, hogy nem csak a műszempillasor szélét kell bekenni, hanem saját szempillatőnél mint egy szemhéjtust kell alkalmazni. ;) Vízállóságról azért ne beszéljünk.. Egyik szilikonos (rugalmas) műszempilla ragasztó sem nevezhető vizállónak (sajnos).
2014.01.23. 22:14
Eddig egyszer használtam csak, de teljesen meg vagyok elégedve vele. Amit korábban a műszempillához adtak, az használhatatlan volt, ez viszont csúcs ahhoz képest!Bár ez volt az első próbálkozásom műszempillával, és eléggé bénáztam vele, a ragasztó így is lojális volt velem. :)Nagyon jó az ecset, szépen, vékonyan, pontosan lehet vele felvinni a ragasztót. Felvitelkor kicsit kékes a színe, majd átlátszó lesz. A vékony ecset miatt könnyen lehet pótolni a ragasztót, ha a szélekre kicsit keveset tettünk belőle.Egész napos viselés mellett csak egy minimális szakaszon engedte el a pillákat, ami kívülállóknak nem volt észrevehető, csak én láttam és éreztem. Emiatt viszont nem vonok le, mert nekem is van még mit gyakorolnom. Remélem jóban leszünk vele továbbra is! :)