Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
2025.04.26. 13:06
6 hete használom a sampont, a balzsammal együtt és az első hajmosás után is éreztem már, hogy remekül megtisztítja a fejbőröm, nagyon friss érzetet hagy maga után. Kiválóan habzik, de könnyen leöblíthető! Gyorsan zsírosodó hajamra szuper választás volt, annak ellenére is, hogy a hajmosások közötti időt nem tudtam egyelőre kitolni. Az csak egy plusz, hogy az adagoló része is klassz, sokszor szállítom eldőltve bőröndben és még sosem folyt ki.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.20. 19:05 - 2025.02.22. 15:46
Ez egy tökéletes mélytisztító sampon. Futureline véleményére reagálva, persze, hogy szárított, mivel ez nem sima sampon, hanem mélytisztító. 2-3 hetente javasolt használni, leoldja a hajon maradt termék maradványokat (pakolások, balzsamok, olajok, stb.). Ennél sűrűbben használva szárít, persze, de nem is a "mindennapos" hajmosásra lett kitalálva. Szóval összességében teszi a dolgát, nekem elég 2 hetente használnom, kevésbé zsírosodik a hajam, és nincs annyira elnehezülve sem.
2024.06.19. 02:43
Totál szétszárította a hajam. Híg állagú jól habzó sampon. Külföldi oldalakon agyondícsérték hogy mennyire fényes és puha lett a hajuk tőle. Na ez 3-4 mosás után nem hogy a zsírt még a hajszálaimat is leoldotta. Nincs az a hajpakolás ami ezt a fajta szárító hatást ellensúlyozná.
2023.11.04. 17:48
Az én zsíros hajamra nehéz olyan sampont találni ami utá úgy igazán tisztának érzem és ami nem nehezíti el. Nekem ez tökéletesen bevált. Heti 2 maximum 3 alkalommal mosok hajat. Kétszer samponozom a hajamat egy hajmosás alkalmával és ez minden zsírt/szennyeződést lehoz. Imádom, többször is újravettem már