Rimmel Ink Me Stamp Tattoo Nyomdatetoválás
Ár: | 2299 Ft | Kategória: | Sminkek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: NovErke, Módosítva: 2019. augusztus 2.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Sminkek | |
- játékos motívumokat ábrázoló hamis tetoválást rajzol a bőrre
- intenzíven fekete színű és könnyen alkalmazható
- könnyen eltávolítható
- bőrgyógyászatilag tesztelt
4 változatban kapható

Nagyon akciós áron, 500ft-ért jutottam hozzá a Rossmannban. A teljes áráért nem is kéne, főleg hogy kicsit úgy vagyok vele, hogy minek ez?? És mégis nálam kötött ki a fekete csillagos változata, majd nagyon gyorsan meg is váltam tőle, kedves párom elkunyizta😆 Még neki is bejött pedig ő aztán sok ilyesmit fölöslegesnek tart, meg hát férfi. De ez aztán mindkettőnkből kihozta a kreativitást meg a nagy gyereket😆 Tényleg még maga a használata is beillik egy kis kreatív vagy akár vicces programnak. De ami a lényeg, hogy végeredményben tényleg nagyon profi munkát lehet vele kreálni! Nekem Lady Gaga sminkjei jutottak róla eszembe. Nagyon szép erőteljes fekete színű a tinta, gyorsan szárad, utána nem maszatolódik. Viszont nagyon könnyű lemosni is, nem kell hozzá sminklemosó. A kis csillagocskák pedig nagyon precízek, szabályosak, kicsik de jól láthatóak. Ad egy kis egyediséget az ember megjelenésének. Arra kell figyelni hogy nem kell nagyon odanyomni a bőrhöz, fog az szépen látszódni, viszont ha nagyon odanyomja az ember, a pecsét szélének is ott lesz a nyoma. De erre egyből rá lehet érezni 🙂

Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok