Robert Piguet V. Intense
Ár: | 45 000 Ft | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 100 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Neroli Luxusparfüméria | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: zita.czinege, Módosítva: 2016. november 23.
Ár: | 45 000 Ft | |
Kiszerelés: | 100 ml | |
Lelőhely: | Neroli Luxusparfüméria | |
Kategória: | Parfümök | |
A rendkívüli szeretetnek örvendő, örökérvényű Visa új, exkluzív változata. A V. Intense esetében Robert Piguet parfümőre, Aurelien Guichard hangsúlyozottabban orientális irányba mozdul el. Édes fűszerek, sötét, gourmand szilva, sáfrányos rózsa, leheletnyi tömjén és krémes szantálfa kapott nagyobb reflektorfényt benne. A Visa rajongói újabb gyöngyszemhez jutnak, mely meleg, balzsamos keleti aromákkal rak új koronát erre a pazar klasszisra.
Fejillat: bergamott, körte, sáfrány
Szívillat: ilang-ilang, rózsa, szilva
Alapillat: mószusz, pacsuli, szantálfa, tömjén
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Ez az illat nekem már megvan!!! Régi illat emlék, de tudom hogy már éreztem hosszan
valakin, akiről azt se tudnám megmondani hogy férfi, vagy nő.Ezek szerint uniszex.
Valaki aki ezt használta a környezetemben, könnyedén, erőlködés nélkül volt haláli elegáns.
Csak tudnám ki volt az? Egy biztos,hogy olyan volt akire felnéztem,és kicsit csodáltam is.
Cipő-táska a legjobb bőrből,természetesen. Kasmír pulóver,laza szoknya, semmi felhajtás...
Igen!! egy kreatív, szabad, intelligens nő. Az illatban nincs bőr, mégis egyfolytában a legfinomabb bőrre asszociálok.
Rajtam krémesen-édes, konkrétan mintha krémállagú parfüm lenne.Nem émelyítően cukros,
inkább érett gyümölcs, és gyümölcsolaj.Nagyon örülök hogy megtaláltam, s mivel az eredeti Visa-hoz még nem volt szerencsém,
-ami lehet hogy még tökéletesebb- én boldog vagyok ezzel is! Kicsit tartósabb lehetne, 3 óra múltán
már nagyon bőr közeli.

már nagyon bőr közeli.

És akkor a ma esti harmadik: Visa Istennő ikertestvére. Szinte teljesen ugyanaz, csak tán kevésbé összetett személyiség, és picit nagyobb a hangja. De semmivel sem sötétebb vagy szilvásabb vagy tömjénesebb, mint amaz. Egy próba után azt tudom mondani, 90%-ban ugyanaz. Ez csak annyiban baj, hogy a Visa: fogalom, készíteni egy "Intense" hasonmást neki teljesen felesleges. A pontozás most ennek szól.

Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)