Rouge Bunny Rouge Blusher Pirosítóecset 002
Ár: | 15 800 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
A krémet feltöltötte: Guttmann Natasa, Módosítva: 2013. július 10.
Ár: | 15 800 Ft | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
Szokásos samponos tisztítással vezettem be a repertoáromba azért, hogy a gyártás során keletkezett lazább sörtékek elhullajtsa, de írd és mondd: egy szál nem esett ki belőle és ez azóta is így van. Nekem nem gyulladt, aknés vagy ekcémás a bőrtípusom, így nem is félek a fertőzéstől; heti egyszeri samponos tisztítás bőségesen elégnek bizonyult a továbbiakban. Ez egy viszonylag vastag, tömött, precízen vágott, puha tapintású, de kellően merev pirosítóecset. Kényelmes, ergonómikus fanyéllel, fémes műanyag foglalattal és természetes mókusszőrből készült sörtékkel rendelkezik, egyszóval: igazi élmény ezzel sminkelni. :-) Por állagú sminkekhez használom az orcákra (főként pirosítóhoz, de alkalom adtán highlighterhez és bronzosítóhoz), de jól lehet vele kontúrozni a járomcsontot, a halántékot, az állkapcsot, a nyakat és a dekoltázsi részt is. Egyszerre keveset szív magába, de azt mind lendületesen le is adja a bőrre. Ugyan nem a legkedvezőbb árú pirosító ecset ez, ám maximálisan és hosszú időn át megőrzi erdeti formáját és rugalmasságát, tehát minőségi és időtálló darabra tehetünk szert megvásárlásakor, igazi ''befektetés''. Biztos vagyok benne, hogy széleskörű, gyümölcsöző és idült lesz a kapcsolatunk továbbra is, csak ajánlani tudom.