Ezt a terméket már nem gyártják!

s-he stylezone

Ár:   699 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   10 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: calendula88, Módosítva: 2016. szeptember 10.

Kiszerelés:   10 ml
Lelőhely:   DM
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Az innovatív gel-like textúra magas fedőképességgel és a zselés lakkhoz hasonlító állaggal gondoskodik az optimális, hosszantartó eredményről. Tökéletes fedés érhető el, már egy réteg felkenése után is.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

pocakoslany

Bőrtípus: Zsíros
2017. január 30.

Nagyon jó alternatíva azok számára, akik nem szeretnének gél lakkot. Nagyon jól fed (már egy rétegben is, minden színben), könnyű felvinni (nagyon jó minőségű ecset van hozzá). Régebben az Essence gel-like lakkjait használtam, de mostanában erre váltottam, mert sokkal jobb a minősége. Szép színekben is kapható, és valóban tartós, ha nem mosogat vele túl sokat az ember. Megéri az árát.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 30.

kikiri22

2017. január 6.

Gyönyörű színekben kaphatóak, miközben tartósak is!
Szeretem őket csak ajánlani tudom:))

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 6.

Gyönyörű színekben kaphatóak, miközben tartósak is!
Szeretem őket csak ajánlani tudom:))

Vizililiom

Bőrtípus: Zsíros
2016. december 26.

Szeretem a S-he lakkokat, szerintem megérik az árukat.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. december 26.

Szeretem a S-he lakkokat, szerintem megérik az árukat.

Evelin123

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2016. december 23.

Nekem fekete van , amit nem használok túl sokat.
Nem tudom, hogy a véletlen műve-e de egy teljes héten keresztül fent maradt , minimális kopással.
A 3 ezer Ft-os körömlakk is 2 nap után elkezdett kopni de ez valahogy nem..
Pedig elég sokszor mosok kezet.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. december 23.

Nekem fekete van , amit nem használok túl sokat.
A 3 ezer Ft-os körömlakk is 2 nap után elkezdett kopni de ez valahogy nem..
Pedig elég sokszor mosok kezet.

Bettina13

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. november 5.

509-es árnyalatban van meg (szürke), de nekem sajnos csalódás volt. Túl folyós, és nem is valami tartós, ellenben jó sokáig szárad. Nem volt drága, de mint DM sajátmárkás cucc, ennél többet vártam el tőle.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. november 5.

alinn

2016. október 26.

A régi s-he lakkokat szerettem, de ez a féle annyira nem jön be, nagyon folyós, szinte vízszerű (lehetne picit sűrűbb, amúgy 545-ös bordóról van szó) az állaga, ha nem használnék szárítót lakkozáshoz szétfolyna az egész. A dm-ben vettem akciósan 350 ft-ért szóval nem volt nagy ér vágás, de jobb is lehetne.

UP: na nem.folyamatos körömszárítózás+hideg víz és minden ellenére is megnyomódott, szétkenődött kétórával a lakkozás után is. Ráadásul az első körben alig fedett így 3 réteget kellett felkenni belőle. Mostmár azt is sajnálom, hogy egyáltalán pénzt adtam érte.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. október 26.

minus8

2016. szeptember 9.

5. napja van fent 2 rétegben és éppenhogy némelyik körmömnek a hegyén látszik minimális kopás. Gyönyörű fényes, géllakszerű. Egyetlen negatívuma, hogy egy rétegben semmit nem fed és csíkos (nekem sötét bordós árnyalat van), ezért egy csillag mínusz.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. szeptember 9.

csill87

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. augusztus 2.

Ez az 530-as középbarnás nude szín van meg nekem is és nagyon szeretem, lebarnult bőrrel nagyon jól mutat! Tény, hogy ezek a lakkok hígabbak, de jól le szoktam húzogatni a felesleget az ecsetről és nincs vele gond.
Szerintem ezek a Gel-like lakkok teljesen ugyan olyanok minőségben, mint a sima lakkjai a márkának: közepesen tartósak, persze fedőlakk megy rá mindig, közepes ideig száradnak.
Plusz valóban nagyon szép színei vannak, olyanok, amiket máshol nem találok meg. Van, amit már félig elhasználtam, akkora kedvenc! Vannak Essie, Orly stb lakkjaim is, nyilván egy Orly jobb, de annak az ára is magasabb, ez pedig drogériás lakkok között teljesen jó, használható darab.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. augusztus 2.

Kamillavirag

2016. július 31.

Az 530-as nude szín van meg, nagyon szép színe van és elég tartós is, viszont elég kellemetlen az ecsete, mert nagyon vékony és borzasztóó lassan szárad. Ha az ember kibírja valahogy a száradási időt akkor viszont jó sokáig szép marad, szóval négy csillagot azért megér.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. július 31.

Kinyi

2016. július 28.

Ez a kis körömlakk nagyon cuki. Nekem az 520-as árnyalat van meg ami egy halvány lilás beütésű pasztell szín, amilyet már régóta kerestem. Alap- és fedőlakk nélkül kibírta 4 napig a körmeimen, pedig még mosogattam is, sőt hajat is mostam. Egyetlen negatívuma ennek a lakknak az ecsete, ami nagyon vékony, így pedig csíkoz és 2-3 rétegben kell felvinnem, hogy igazán szép legyen, és hogy teljes legyen a fedése. Ezenkívül egyszerűen imádom. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2016. július 28.